Drugi Sajam vjenčanja u preloškom Hotelu Panorama

Sponzorirani članak | 3.10.2018. u 21:19h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Sezona vjenčanja još traje, a pripreme za iduću godinu već su u tijeku. Kako bi dali odgovore na mnoge upite i nedoumice budućim mladencima u ozbiljnom, ali veselom poslu organizacije vjenčanja, Hotel Panorama u Prelogu organizira drugi po redu Sajam vjenčanja.

Moderni trendovi u svijetu vjenčanja bit će izloženi 14. listopada od  14 do 19 sati te će i ove godine okupiti veliki broj izlagača. Ulaz je besplatan!

DSC 2959

-Glavni cilj Sajma je prikazati nove trendove i ideje iz svijeta vjenčanja kako bi budućim mladencima olakšali pripremu za vjenčanje, a izlagačima osigurali mogućnost za što bolje poslovanje i pozicionirane na tržištu. Mnogobrojni izlagači su to prepoznali, a vjerujemo da će ovo događanje zainteresirati jednako velik broj publike, poručuje u ime organizatora Dragica Domjanić, direktorica Hotela Panorama.

Dakle, na jednom mjestu okupit će se svi sudionici koji su vam potrebni prilikom organizacije najljepšeg dana u životu, od zlatara, frizera, cvjećara do glazbenih sastava, iznajmljivača vjenčanica, rasvjete i fotografa.

Na sajmu će se predstaviti: MT Studio ljepote, Flora Dizajn, FS Stil, Beauty Studio Daemy, Band Kraljevi, Atomi band, Foto studio Novak, Bazinga rasvjeta, Aneri Design, Stil uljepšavanje, Zlatarna A&L, Pozivnice Savio Style, Vinarija Cmrečnjak, My Joy Studio, Gallotti Čakovec, Salon vjenčanica Lidija, Kolači Šercer, Fotokreacija, Meta band, Cocktails by sha(n)keri, Hortikultura i floristika Veronika, Foto DaVu, 2 Team Weddings, Filip Hozjak, Tina Sabol, Foto Studio Cerovec, Vesna Sposa vjenčanice, Stella fotograf, TS Taubeki, Hotel Panorama Prelog, Foto Studio Obscura, Foto Studio Reflexion, Cvjećara Vesna, Fotokolor Vidović te Aquarium band.