Dječje želje iz centra Lumini poslane na Sjeverni pol Foto: Lumini

Dječje želje iz centra Lumini poslane na Sjeverni pol

Sponzorirani članak | 23.12.2019. u 11:10h | Objavljeno u Sponzorirano

Male i velike želje među kojima su se našli slatki poklončići, igračke i još mnogo toga protekle su subote brojni mališani ispisali u svojim pismima, koja su iz Trgovačkog centra Lumini poslana direktno na Sjeverni pol.

Uz pomoć dragih vilenjaka djeca su napisala svoje želje, ukrasila ih bojama i šarenim trakicama, odabrala kuverte, nalijepila markice i adresirali na Djeda Božićnjaka. Isto tako, vilenjaci su djeci pomogli izraditi čestitke njihovoj rodbini i prijateljima te su i te želje poslane poštom na navedene adrese.

Božićni blagdani u centru Lumini još uvijek traju uz božićne popuste i Božićni sajam na kojem do Badnjaka možete obaviti svoj božićni shopping, a još samo u ponedjeljak od 16 sati u centar stiže i Djed Božićnjak.

Ne zaboravite sudjelovati i u Lumini FOTO Božić natječaju i osvojiti vrijedne nagrade.

Ako još niste obavili božićni shopping ne brinite, jer trgovine i lokali u Trgovačkom centru Lumini na Badnjak rade do 17 sati, a Cinestar do 15.30 sati, dok će trgovine i lokali na Božić biti zatvorene. Božićno radno vrijeme Cinestara je od 15 do 23.30 sati.

Na blagdan Svetog Stjepana trgovine neće raditi, dok će kafići biti otvoreni od 8 do 22 sata, a Cinestar od 10 do 23 sata.

Trgovine i lokali centra Lumini će na Staru godinu biti otvoreni do 17 sati, a Cinestar od 10 do 15.30 sati, dok na Novu godinu trgovine i lokali neće raditi, a Cinestar možete posjetiti od 15 do 23 sata. Lumini će na blagdan Sveta tri kralja raditi redovito. Automat Rebuy Sars na sve dane blagdana radi 0 d 24 sata.

Lumini bus će na navedene datume voziti redovite linije, osim na Božić i Novu godinu kada će voziti redovite linije nakon 15 sati.

Iz Trgovačkog centra Lumini obavještavaju sve posjetitelje da će autobusna stanica za Lumini bus od 01. siječnja 2020. godine biti na zapadnoj šetnici, ulaz/izlaz prema Varaždinu.

Više informacija o foto natječaju i popustima možete naći na www.lumini.hr.