Dijelimo ulaznice za film "Uglydolls" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 7.5.2019. u 17:12h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Uglydolls - SINK". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 22.05.2019. u CineStaru Varaždin.

"Uglydolls" je animirana muzička pustolovina inspirirana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001. godine.

U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo.

Uglydolls suočavaju se s time što znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.

Video sadržaj