Dijelimo ulaznice za film "Lego film 2" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 19.2.2019. u 16:48h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Lego film 2". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 6. ožujka u CineStaru Varaždin.

O filmu:

Ne tako davno, u gradiću zvanom Bricksburg, vrlo prijateljski nastrojen, optimističan i veseo Emmet prestao je živjeti prosječnim životom i postao je „poseban“ u mega popularnoj animiranoj avanturi „LEGO film“. Savladavši svoje nesigurnosti i manjak, naizgled, bilo kakvih vrijednih vještina ili iskustava, ova LEGO figurica u jarko narančastom prsluku hrabro je slijedila svoj san postati „majstorom graditeljem“ i – uz pomoć svojih prijatelja – spasila svoj grad, osvojila Lucyjino srce i pomogla pretvoriti neodoljivu pjesmu „Everything is Awesome“ u svjetski hit.

Sada, pet godina nakon tih događaja, Emmet još uvijek ima osmijeh na svojem licu, ali sve drugo se raspalo. Iznenadna invazija DUPLO figurica netom nakon kraja prvog filma pretvorila je Bricksburg u pustoš koju njegovi, od bitaka iznureni, ali još uvijek duhoviti, stanovnici sad nazivaju Apocalypseburgom.

Video sadržaj