Dijelimo ulaznice za film "1917" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 7.1.2020. u 18:02h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "1917". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 22.01.2020. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Oscarom nagrađeni redatelj Sam Mendes, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja spektakl o Prvom svjetskom ratu jednostavnog naziva 1917.

Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobivaju naizgled nemoguću misiju. U utrci protiv vremena moraju prijeći neprijateljski teritorij i dostaviti poruku koja će zaustaviti ubojiti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Oscarovac Mendes u filmu prikazuje zaista fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene kakve nismo do sada imali prilike vidjeti na velikom platnu.

Video sadržaj