Ulaznice za film "Sedam minuta nakon ponoći" u CineStaru Varaždin osvojili su...

Sponzorirani članak | 8.2.2017. u 17:37h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Sedam minuta nakon ponoći" su Mateja Hižar i Robert Huzjak. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 22.2.2017. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

Hvaljeni autor filmova "Sirotište" i "Nemoguće", J.A. Bayona, donosi nevjerojatno dirljivu priču u svojem novom filmu s Liamom Neesonom, Felicity Jones i Sigourney Weaver u glavnim ulogama, nastalu prema nagrađivanoj knjizi Patricka Nessa.

U filmu pratimo dvanaestogodišnjeg Conora (Lewis MacDougall) koji se pokušava pomiriti sa bolešću svoje majke (Felicity Jones) i nasilnicima iz škole tako što bježi u fantastičan svijet prepun čudovišta. Čudovište se pojavljuje nakon ponoći. Tada se čudovišta pojavljuju. Ali to nije bilo čudovište koje je Conor očekivao. Očekivao je čudovište iz noćne more koja ga je proganjala skoro svaku noć otkako je njegova majka počela primati terapiju, noćne more u kojoj se pojavljuju tama, vjetar i vrištanje... Ovo čudovište je drugačije, i traži od Conora ono najopasnije – traži istinu.

 

Označeno u
Video sadržaj