Black Friday u Trgovačkom centru Lumini Foto: Lumini

Black Friday u Trgovačkom centru Lumini

Sponzorirani članak | 26.11.2019. u 11:29h | Objavljeno u Sponzorirano

Black Friday vikend u Trgovačkom centru Lumini je sve samo ne crn! Od 29. studenog do 1. prosinca svakako navratite u shopping po odličnim cijenama jer trgovine su pripremile popuste koji se penju i do 80%!

Tako vas Mobia i Top Shop časte s do 80% popusta na dio asortimana, u trgovini Vitapur vas čeka do 75% popusta, u trgovini Posteljina.hr do 60% popusta, a u trgovini H&M do 50% popusta na označene artikle. Do 60% popusta na dio asortimana vam poklanja i novootvorena Tvornica zdrave hrane, dok kozmetiku i slične proizvode možete kupiti s do 40% popusta u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia. Do 50% popusta na dio asortimana možete naći u trgovinama Buzz, Galeb i Jeordie’s, a super uštede za najmlađe pripremile su trgovine Ciciban, Denis i Baby Center.

Uštedite pri kupnji modnih brendova i predivnih zimskih kolekcija, a za posebne popuste posjetite trgovine Orsay, Bershka, Benetton, Sinsay, Tom Tailor i mnoge druge. U potrazi za kvalitetnom obućom uhvatite popuste u trgovinama Planet obuća, Kopitarna i Deichmann, dok sportske modele možete pronaći u trgovinama Skechers, Sport Vision i Adidas.

Za bezbrižan shopping se pobrinula igraonica Twister koja odobrava 20% popusta na godišnje članske iskaznice, a projekciju dugoočekivanog filma zasladit će vam 50% popusta na Karamel kokice u CineStaru. U shopping povedite i svoje ljubimce jer ih u trgovini Zoo City čekaju gratis igračke.

NOVO - Kako vam shopping ne bi skratila prazna baterija mobitela, u centru Lumini su vam na raspolaganju punjači za sve vrste mobitela. Potražite ih na Info pultu i uz nekoliko jednostavnih koraka pohranite svoj uređaj na punjenje. Sigurno i jednostavno.

Više informacija o Black Friday popustima pronađite na web stranici www.lumini.hr.

Lumini_6.jpg