Zafrikanti stižu u NTL!

vv | 11.9.2024. u 08:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Novi program u NTL-u najmlađima nudi zabavni album za sličice i donosi zanimljivu priču o životinjama iz afričke savane. Sakupljaj naljepnice i kupi svog afričkog plišanca u pola cijene, uz 20 naljepnica za samo 8 €!

Već četvrtu godinu za redom, NTL donosi program lojalnosti koji će ove jeseni ponovno oduševiti najmlađe, a ove godine s potpuno novom ekipom plišanaca – Zafrikantima! Vesela družina iz afričke savane, koju čine lav Leon, slonica Neli, majmun Koko, zebra Tiki i nilski konj Vilma, donosi obilje zabave i avantura. Njihove pustolovine, ispunjene zanimljivim informacijama o afričkom osobitostima, opisane su u albumu za sličice koji će mališane razveseliti i upoznati s životinjama koje žive u Africi.

Ovaj program ima prvenstveni cilj razveseliti djecu, ali i potaknuti ih na ljubav i brigu prema životinjama. Nakon što su prethodnih godina u fokusu bile domaće životinje s hrvatskog sela, kućni ljubimci i šumske životinje, ove godine mališani će upoznati čarobni svijet afričkih divljina.

Program lojalnosti započinje 11. rujna i trajati će osam tjedana, tijekom kojih će kupci za svakih potrošenih 7 eura u prodavaonicama NTL-a dobiti naljepnice i sličice. Sličice se lijepe u album, a naljepnice u letak programa vjernosti. Nakon skupljenih 20 naljepnica, kupci ostvaruju pravo na 50% popusta pri kupnji jednog plišanca! Kako bi kupci brže popunili svoje albume i došli do omiljenog plišanca po povoljnoj cijeni, NTL će dodatno nagraditi svaku kupovinu koja uključuje proizvode iz programa, dajući im bonus naljepnicu i paket sa sličicama.

Ono što ovaj program čini posebnim je činjenica da ga je NTL osmislio i realizirao u potpunosti samostalno. Od početne ideje i kreiranja priča do ugovaranja proizvodnje plišanih igračaka pod vlastitim brendom N-TELE. Za razliku od mnogih sličnih programa koji koriste strane licence, NTL je razvijao vlastiti koncept, od nacrta do finalnog proizvoda. Visoka razina uključenosti u svaki korak procesa čini ovaj program jedinstvenim, a plišani Zafrikanti simbolom posvećenosti NTL-a stvaranju domaćeg i autentičnog programa lojalnosti.

Program lojalnosti NTL-a traje do 05.11.,ili do isteka zaliha, a više informacija o pogodnostima programa i ZAFRIKANTIMA možete pronaći na www.ntl.hr/zafrikanti.

Označeno u