Za radostan i bezbrižan povratak u školu uz Lumini

Sponzorirani članak | 30.8.2022. u 08:17h | Objavljeno u Sponzorirano

Ove godine Lumini centar povratak u školu čini lakšim, zabavnijim i povoljnijim. Uz zabavan party za početak nove školske godine i popuste na sve potrebno za školu. Bilo da je vašem školarcu potreban novi ruksak, trenirka, tenisice, posteljina, vesta ili nove dioptrijske naočale, od 25. kolovoza do 11. rujna iskoristite popuste i pogodnosti koje nude trgovine.  Popust od 30% na odabranu dječju obuću u Deichmannu, 25% popusta na cijelu kombinaciju koja sadrži gornji i donji dio u adidasu, 20% popusta na dječje dioptrijske okvire u Ghetaldusu, 10% popusta na madrace, nadmadrace, posteljine, jastuke, pokrivače i podnice u Vitapuru, te bogat izbor tenisica za vrtić i školu već od 75 kn u Planet obući, samo su neke od pogodnosti. Detalje i ostale popuste provjerite na LINKU.

Za kraj ljeta svojim najmlađim posjetiteljima Lumini centar poklanja zabavan vikend party. LU(di)MINI Vikend u subotu i nedjelju donosi puno zabave za male školarce.  U periodu od 11 do 14 i od 16 do 19 sati izrađivat će se predmeti koji se koriste na radnom stolu, smišljati kemijski pokusi u malom znanstvenom laboratoriju, igrati razne zabavne igre kao što su pictionary, vješala, križić-kružić, aktivna igra školice, školski kviz i još mnogo toga. Za pobjedničke timove vrijedne nagrade osigurali su Sport Vision, Buzz, Twister, Top Shop, Ghetaldus i Lumini!

Obavite potreban shopping na jednom mjestu, a na društvenim mrežama Centra pronađite inspiracije za kupnju svega što je potrebno za nadolazeće školske dane.

Sretno svima u novoj školskoj godini!