Vodeći proizvođač ekoloških i konvencionalnih džemova, namaza i sokova Dida Boža traži nove zaposlenike

vvm | 17.7.2024. u 08:31h | Objavljeno u Sponzorirano

Sinonim za kvalitetu proizvoda je Dida Boža, a sinonim za vrhunskog poslodavca je kompanija Hermes International. Vodeći proizvođač ekoloških i konvencionalnih džemova, namaza i sokova, zbog povećanog obima posla, povećavat će do kraja godine svoj tim u proizvodnji i daje priliku novim djelatnicima na proizvodnim linijama stabilnu i prosperitetnu karijeru. Naša kompanija osigurava redovita i sigurna primanja svakog 10. u mjesecu, uz dodatne mjesečne nagrade za postignute rezultate. Hermes se brine o svojim zaposlenicima kroz plaćenu prehranu i prijevoz na posao te dopunsko zdravstveno osiguranje.

Uz kolektivni godišnji odmor ljeti i zimi, naši zaposlenici uživaju u dodatnim danima godišnjeg odmora temeljenim na uvjetima rada i ukupnom stažu. Posebne nagrade za Božić i za izvanredne radne rezultate na kraju godine dodatno motiviraju naše radnike. Zbog povećanja plaće od 200€ bruto ovog rujna, minimalna plaća bez navedenih dodataka, iznosit će 1060 € bruto, a s redovitim povećanjima, posljednjem u prosincu 2023. godine od 20%, tendencija rasta plaće iz godine u godinu se samo nastavlja.

Rad u Hermes Internationalu organiziran je u dvije smjene, unutar radnog tjedna i bez rada vikendom i državnim blagdanima, što omogućava fleksibilnost i bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Pridružite se našem timu i postanite dio dinamične i poticajne radne sredine gdje se trud i zalaganje prepoznaju i nagrađuju. Hermes International je mjesto gdje vaš trud donosi plodove! Ako si zainteresiran za rad u proizvodnji, pošalji svoj životopis na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..