VIDEO Postani bravar i osiguraj bolju budućnost

Sponzorirani članak | 16.6.2021. u 16:17h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

EKO MEĐIMURJE Vam nudi jedinstvenu mogućnost obuke za zanimanje bravara kod vrhunskih majstora i uz rad sa suvremenim alatima i napravama, nakon čega Vam se otvara put za napredovanje i stalno zaposlenje uz veća
primanja!

Pogledajte kako izgleda posao bravara u EKO MEĐIMURJU!

Link na video na Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=bvji_Qg7wpE&t=3s

Osiguraj bolju budućnost, prijavi se na obuku za bravara!

Više informacija o tome pronađite ovdje:
https://www.eko.hr/obuka-za-bravara/

Za koga ja namijenjena obuka za bravara?

Za sve one koji prekvalifikacijom za bravara žele napredovati i ostvariti veća primanja!

Koji su uvjeti?

Smisao za tehniku i izražena preciznost u radu te volja za učenjem i napredovanjem. Nije bitno koju ste školu završili jer kroz teorijsku i praktičnu obuku u EKO MEĐIMURJU pružit ćemo Vam sva potrebna znanja.

Kakav je posao bravara?

Bravari u EKO MEĐIMURJU rade u odličnim radnim uvjetima sa suvremenim alatima i napravama. Posao bravara uključuje: čitanje nacrta, brušenje, korištenje bravarskog alata, mjerenje, sastavljanje proizvoda (heftanje - prihvatno zavarivanje)…

Koliko traje obuka za bravara i kako je organizirana?

Obuka je organizirana kroz 25 sati teoretske nastave i 176 sati praktične nastave – prakse. Polaznici obuke za bravara su za vrijeme obuke zaposleni u EKO MEĐIMURJU na radnom mjestu pripravnika, a nakon uspješno završene obuke nudi im se stalno zaposlenje na radnom mjestu bravara.

Kada počinje obuka za bravara?

Prva grupa prijavljenih s obukom počinje tijekom lipnja.

Kako se prijaviti?

Prijavu sa životopisom pošaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: EKO MEĐIMURJE d.d., Braće Radić 37, ŠENKOVEC, 40000 Čakovec.

EKO MEĐIMURJE d.d. najveći je proizvođač dijelova strojeva u ovom dijelu Europe. Proizvodimo dijelove za građevinske strojeve poput kabina, rezervoara, konzola, drobilica, raznih strojnih dijelova i završno montirane strojeve za velike internacionalne kompanije: Caterpillar, Liebherr, Komatsu, Wirtgen group, Rubble Master…).

Uz moderan strojni park za obradu metala naša su najveća vrijednost vrhunski majstori koji svoje znanje i iskustvo nesebično prenose novim suradnicima. Stoga iskoristite ovu priliku za obuku za zanimanje bravara kod vrhunskih majstora i uz rad sa suvremenim alatima i napravama, nakon čega Vam se otvara put za napredovanje i stalno zaposlenje uz veća primanja!

Selekcija kandidata za obuku bravara vršit će se po zaprimanju prijava kandidata stoga se prijavite odmah na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.