Upisi u Školi Žiger: Jezični programi za sve uzraste, učenje hrvatskog putem vaučera

vv | 5.9.2024. u 17:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Škola Žiger, jedna od vodećih ustanova za podučavanje stranih jezika u sjevernom dijelu Hrvatske i šire, otvara prijave za školsku godinu 2024./25.

Trenutno su u tijeku upisi u redovne i intenzivne programe učenja stranih jezika za sve uzraste, a uz to postoji mogućnost upisa programa ALOHA mentalne aritmetike i Škole Govorništva.

Za sve poslodavce tu je program hrvatskog jezika za strane radnike sufinanciran putem vaučera!

Ako ste spremni unaprijediti jezične vještine ili proširiti profesionalne mogućnosti, jezični programi Škole Žiger idealan su izbor za vas!

Zanima vas više? Sve detalje pronađite u nastavku!

Varazdinske_Vijesti_3.png

Prijavni obrazac
Zašto odabrati Školu stranih jezika - Žiger?

U više od 34 godine rada Škola stranih jezika – Žiger narasla je od male škole do najprepoznatljivijeg brenda i sinonima za kvalitetno učenje stranih jezika ne samo diljem Varaždinske županije već i cijele Hrvatske, a u nastavku saznajte zašto!

CERTIFICIRANA KVALITETA: Škola Žiger posjeduje prestižnu EAQUALS akreditaciju, koja osigurava visoke standarde u obrazovanju i nastavi stranih jezika. Status punopravnog člana u međunarodnoj udruzi kvalitetnih škola stranih jezika EAQUALS jamči visoke standarde nastave i obrazovanja.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA, ALI I NASTAVA: Način poučavanja jezika u Školi Žiger može se opisati kao spoj tradicije, kvalitete i tehnološke inovacije. Učionice su opremljene laptopima, pametnim pločama i ekranima, robotima Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt te iPad-ima s dodacima Osmo Genius i Osmo Coding, a za predškolske uzraste tu je novoopremljena učionica prilagođena ranom učenju stranih jezika.

Uz to, nastavnici Škole Žiger učestalo koriste PROJEKTNE NASTAVNE METODE kod poučavanja stranih jezika kako bi potaknuli radoznalost polaznika, povećali misaonu aktivnost i omogućili učenje s razumijevanjem. Učenje stranih jezika ne mora biti monotono i usmjereno na upijanje znanja iz knjige, zar ne? Nastava u Školi Žiger je zabavna, edukativna i prilagođena potrebama svih polaznika!

STRUČAN NASTAVNI KADAR = TIM ZA KVALITETU: Profesori i nastavnici Škole Žiger prepoznatljivi su po profesionalnosti, ugodnom pristupu u radu te umijeću motiviranja polaznika. Uz to, kontinuiranim usavršavanjem na konferencijama, održavanjem radionica na stručnim skupovima te učenjem kroz vlastiti interni program usavršavanja svim nastavnicima se omogućuje razvoj novih vještina koje osiguravaju vrhunsku uslugu i izvrsne rezultate kod poučavanja stranih jezika.

Varazdinske_Vijesti_4.png

Odaberite strani jezik ili program koji najbolje odgovara vašim ciljevima / potrebama:
  • Programi stranih jezika: U Školi Žiger možete naučiti i usavršiti širok raspon jezika, uključujući engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, slovenski i švedski. Jezični programi obuhvaćaju različite razine, od početničkih do naprednih, kako biste mogli pronaći program koji odgovara vašim potrebama i predznanju!
  • Hrvatski za strance: Program namijenjen strancima koji žele usavršiti svoje znanje hrvatskog jezika, bilo za osobne ili profesionalne potrebe. Škola Žiger također nudi pripremu za ispite za stalni boravak i državljanstvo.
  • Za sve poslodavce tu su vaučeri za učenje hrvatskog jezika za strane radnike! Više na: Program hrvatskog jezika-za strane radnike sufinanciran putem vaucera
  • ALOHA mentalna aritmetika: Program za djecu koji koristi inovativne metode kao što su abakus i mentalno računanje. ALOHA mentalna aritmetika pomaže djeci u razvoju matematičkih vještina i intelektualnog potencijala kroz igru i kreativne aktivnosti. Više na: ALOHA mentalna aritmetika
  • Škola Govorništva: Program koji pokriva osnove javnog govorenja, pregovaranja i debatiranja. Nastava je usmjerena na praktičnu primjenu i razvoj vještina komunikacije koje su ključne za uspjeh u profesionalnom i osobnom životu.
  • Cambridge ispiti: Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite, a uspjeh naših polaznika i 100% prolaznost velika su nam motivacija za nastavak održavanja kvalitetnog poučavanja stranih jezika. Zanima vas više? Kliknite na link i saznajte: Sve što trebate znati o Cambridge Assessment English ispitima

Varazdinske_Vijesti_1.jpg

Poslodavci? Vaučeri za učenje hrvatskog jezika za strane radnike!

Olakšajte radne procese i povećajte efikasnost poslovanja kroz učenje hrvatskog jezika za strane radnike!

Varazdinske_Vijesti_1.png

Intenzivan program u trajanju od 70 sunčanih sati omogućava brzo usvajanje jezičnih vještina, a poseban naglasak stavljen je na jezik struke kako bi polaznici bili spremni za specifične izazove raznih poslovnih okruženja te kako bi se osigurala uspješna poslovna komunikacija! Škola Žiger nudi interaktivno učenje pod vodstvom stručnih nastavnika koji se kontinuirano usavršavaju tijekom cijele školske godine. Više na: Program hrvatskog jezika-za strane radnike sufinanciran putem vaucera

Osigurajte prednost na tržištu rada kroz naše specijalizirani programe: pravni i medicinski engleski / njemački

Naš tim čine kvalificirani i stručni profesori stranih jezika s bogatim iskustvom u provođenju specijaliziranih programa stranih jezika. Primjenom suvremenih i učinkovitih nastavnih metoda našim polaznicima omogućujemo usavršavanje stručne terminologije, bilo da se radi o engleskom ili njemačkog jeziku. Poseban naglasak stavljen je na pravni i medicinski jezik kako bi osigurali uspješnu i učinkovitu komunikaciju naših polaznika u međunarodnom poslovnom okruženju.

Pohađajte nastavu uživo ili online uz verificirane programe:

Nastava se održava na dvije lokacije u Varaždinu (S. Vraza 37 i I. Trnskog 19) i u centru Ivanca na adresi R. Rajtera 2.

Uz to, Škola Žiger nudi i mogućnost online nastave! Od 2022. godine svi programi verificirani su za online izvođenje, što znači da su svi programi dostupni i u online formatu. Bez obzira na to pohađate li nastavu uživo ili online, po završetku programa dobivate međunarodno priznatu Eaquals svjedodžbu, kao i državnu svjedodžbu s pravom javnosti. Položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice, što dodatno potvrđuje vašu kvalifikaciju!

Raspored:

Trenutno možete upisati INTENZIVNE (nastava dva puta tjedno po dva nastavna sata) i REDOVNE (nastava jedanput tjedno po dva nastavna sata) programe. Naravno, tijekom cijele školske godine postoji mogućnost upisa individualnih programa koji su skrojeni prema vašim potrebama!

Kako se prijaviti?

Zanima vas više informacija o upisima? Imate predznanje i niste sigurni koji je odgovarajući program za vas? Naši profesori spremno odgovaraju na sva vaša pitanja! Pronađite nas svakim radnim danom na ove dvije lokacije:

  • Varaždin (S. Vraza 37) - ujutro od 09:00 do 14:00h i popodne od 15:00 do 20:00h
  • Ivanec (R. Rajtera 2) - od 15:30 do 19:30h

Svratite i saznajte sve što trebate znati o upisima i jezičnim programima Škole Žiger!

Uz to, postoji mogućnost online prijava putem poveznice u nastavku: Prijavni obrazac

Za sve dodatne informacije: 042 / 330 – 385 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pametno investirajte u svoje obrazovanje i postanite dio zajednice koja cijeni kvalitetu i inovacije u učenju stranih jezika...

Learn it, love it, live it!

Varazdinske_Vijesti_2.jpg