Ulaznice za radionicu "Izrada sokića i sirove hrane" u Međimurskoj hiži Čakovec dobili su... Foto: Međimurska hiža

Ulaznice za radionicu "Izrada sokića i sirove hrane" u Međimurskoj hiži Čakovec dobili su...

| 29.3.2019. u 13:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Međimurska hiža danas poziva sve ljubitelje sokova i sirove hrane na radionicu kako to napraviti u domaćoj izradi, a Varaždinske vijesti vodi dva sretna dobitnika/ice besplatno. A dobitnici su Ana-Karla Nikolić i Zdravko Đurkas.

Radionica se održava danas u petak, 29. ožujka, od 17 do 20 sati u restoranu Međimurska hiža Čakovec.

Što su hladno prešani sokići, po kojoj se metodi i kako se rade, saznat ćete na ovoj radionici. Kako osloboditi vrijeme, zdravo se hraniti i imati više vremena za sebe. Vrste sokova prema boji, podjela prema namjeni i sastavu, kako prepoznati i odabrati namirnice pri kupovini, samo su neke od tema koje ćete saznati na radionici koju vode Nataša Poljak, vlasnica Juice boxova, i Ivančica Gorjan, voditeljica proizvodnje.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su pozivom na broj 040 390 011/ 095 835 8916 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Medimurska_Hiza.jpg