TERME SV. MARTIN NA MURI Sve za vašu sreću i zdravlje

Varaždinske vijesti | 7.5.2022. u 15:31h | Objavljeno u Sponzorirano

Terme Sveti Martin kao “Prvi Healthness resort u Europi” najveći naglasak stavlja na zdravlje svojih gostiju i posjetitelja. Healthness obuhvaća kombinaciju aktivnog odmora, organske hrane, wellness doživljaja s lokalnim ekološkim proizvodima kućne radinosti i podizanja svijesti s ciljem vraćanja u ravnotežu te probuđivanja tijela, uma i duše.

Koncept resorta nastao je u skladu s filozofijom u kojoj su um, duša i tijelo u harmoniji radi održavanja zdravlja i kvalitetnog života. Strategija Termi temelji se na holističkoj filozofiji Dr. Rudolfa Steinera, utemeljitelja i začetnika antropozofije, znanosti prema kojoj zdravlje i sreća dolaze iz usklađenosti duha, uma i tijela. Antropozofija se provlači kroz sve aspekte resorta. Od biodinamičkog vrta, preko ekološki proizvedene hrane u restoranima i ekološke kozmetike, sve do organske arhitekture koja prati nježne linije brežuljkastog krajolika u kojima se terme nalaze.

Resort je idealna destinacija za svaku osobu koja traži savršeni bijeg od svakodnevnog života. Dok roditelji obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa te jedinstvenoj dječjoj igraonici u sklopu hotela ili se priključiti roditeljima tijekom Family wellness termina. Za sve ljubitelje životinja nezaobilazna je farma jelena i muflona u blizini koja će ravnomjerno oduševiti i najmlađeg i najstarijeg posjetitelja.

Vlasnici kućnih ljubimaca su itekako dobrodošli u Termama Sveti Martin, jer ovdje četveronožni članovi obitelji borave uz svoje najdraže ljude. Uz brojne uređene šetnice i pet friendly lokacije u blizini hotela i ljubimci će ovdje napuniti svoje baterije. Rekreativni, ali i profesionalni sportaši na ovome će mjestu pronaći sve potrebno za kvalitetan trening i odmor, a u sklopu resorta je i specijalizirana poliklinika za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Zahvaljujući povoljnom položaju, kvalitetnom smještaju, prirodnim i kulturnim ljepotama, te iznimnom gostoprimstvu resort je savršen izbor za organizaciju kongresa, seminara, sastanaka, događanja ili teambuildinga.

Što sve nudimo?

1. Smještajni kapaciteti – Kraljevski odmor u sklopu hotela i apartmanskog naselja

2. Wellness & Healthness ponuda – Oaza energije i zdravlja

- The Temple of Life - unutarnji bazeni s termomineralnom vodom

- Aquapark MartiLandia – mjesto beskrajne ljetne zabave

- Masaže i tretmani, svijet sauna

- Body Vitality Scan – Provjera stanja organizma

- Poliklinika Lumbalis – Centar zdravlja

- Terapije kanabinoidima – Alternativni pristup liječenju

- Joga i Mindfulness – Potpuni sklad uma i tijela

- Prirodna kozmetika i fitoterapija – Samo najbolje od prirode

3. Vital gourmet - Zdrava i lokalna gastronomija

- Healthy dining restoran Le Batat – Spoj tradicije i modernih ideja

- Pansionski restoran Falat – Bogat i zdravi izbor za svakog gosta

- Restoran Quelle – Kao kod bake

- Pub Potkova – Dobra hrana. Najbolja craft piva. Živa glazba.

- Aqua 38 i Marti's food & drink – Ukusan obrok nakon kupanja

- W bar uz bazene i Ion bar

4. Sport i rekreacija – Aktivnosti za tijelo i duh

- Sportska dvorana i fitnes centar, trim staza, biciklizam, golf i disc golf

Galerija slika