SVEUČILIŠTE SJEVER Stvaramo stručnjake s najtraženijim znanjima

Varaždinske vijesti | 2.10.2022. u 20:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Sveučilište Sjever stalno prati, primjenjuje i ugrađuje znanstvene i stručne spoznaje u osuvremenjivanje postojećih i razvoj novih studijskih programa te promovira koncept cjeloživotnog obrazovanja

Misija Sveučilišta Sjever je izobrazba kompetentnog stručnog kadra za potrebe realnog gospodarstva i zdravstvenog sustava u regiji sjeverozapadne Hrvatske kroz kvalitetno izvođenje stručnih i diplomskih studija.

U provedbi ovog cilja, Sveučilište Sjever je dinamična organizacija koja stalno prati, primjenjuje i ugrađuje znanstvene i stručne spoznaje u osuvremenjivanje postojećih i razvoj novih studijskih programa, promovira koncept cjeloživotnog obrazovanja te produbljuje i održava veze s gospodarstvom i suradnju sa srodnim visokoškolskim ustanovama u zemlji i inozemstvu.

Vizija Sveučilišta Sjever je biti vodeća obrazovna, znanstvena, stručna i društveno odgovorna visokoškolska ustanova za obrazovanje kadrova iz područja tehničkih, ekonomskih, biomedicinskih i zdravstvenih, biotehničkih i interdisciplinarnih znanosti te umjetničkog područja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

sveuciliste_sjever_diplomevz_prilog.jpg

Završeni studenti Sveučilišta Sjever jesu i ostat će poželjni i zapošljivi stručnjaci zbog visoke razine i širine usvojenih znanja i kompetencija, spremni na samostalan i kreativan rad u struci.

POSLIJEDIPLOMSKI STUDIJI

U Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica izvodi se čak 30 studijskih programa, a osim atraktivnih i traženih preddiplomskih i diplomskih studija, Sveučilište Sjever nudi i poslijediplomske studije Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment te Poduzetništvo i EU fondovi (SC Varaždin), kao i Mediji i komunikacija (SC Koprivnica).

sveuciliste_sjever_promocija1_prilog.jpg

AKREDITIRANI PROGRAMI

Sveučilište Sjever stalno usklađuje svoje akreditirane programe za cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih, primjenjujući zahtjeve tržišta rada i potrebe gospodarstva. Naglasak je na stalnom podizanju kvalitete programa sukladno stjecanju vještina povezanih sa zelenom i digitalnom tranzicijom te usklađivanjem istih s nacionalnim zakonodavnim okvirom i okvirom Europske unije.

sveucilsite_sjever_sjeverunsplash_prilog.jpg

Također, Sveučilište Sjever provodit će i programe obrazovanja odraslih za stjecanje mikrokvalifikacija, djelomičnih kvalifikacija i cjelovitih kvalifikacija financiranih putem vaučera, a za predložene programe u postupku je dobivanje odobrenja od strane nadležne institucije.

Navedeni programi redovito se ažuriraju na službenim internetskim stranicama Sveučilišta Sjever.

SVEUČILIŠTE SJEVER
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | web: unin.hr

Sveučilišni centar Koprivnica
Trg dr. Žarka Dolinara 1
48000 Koprivnica
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sveučilišni centar Varaždin
Jurja Križanića 31b
42000 Varaždin
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.