Sretni dobitnik/ca ulaznica za film "Ferrari" u CineStaru Varaždin je...

Sponzorirani članak | 28.12.2023. u 16:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Ferrari", a sretni dobitnik je Dario Njegovec. Čestitamo!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 10.01.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Riječ je o biografskom filmu nastalom prema knjizi Brocka Yatesa "Enzo Ferrari - The Man and the Machine" o talijanskom proizvođaču trkaćih automobila i poduzetniku Enzu Ferrariju te njegovim profesionalnim i osobnim borbama tijekom 1957. godine, redatelja i koscenarista Michaela Manna, jednog od najznačajninih redatelja današnjice i sa Adamom Driverom u glavnoj ulozi.

Ljeto je 1957. Nakon spektakla Formule 1, bivši je vozač Enzo Ferrari u krizi. Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije. Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u tijeku pripreme za opasnu kultnu utrku Mille Miglia koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.

Video sadržaj