Škola stranih jezika - Žiger, lider u poduci stranih jezika već više od 33 godine, ponovno upisuje!

VVM | 29.8.2023. u 09:59h | Objavljeno u Sponzorirano

Znanje stranih jezika neophodno je za napredak i uspjeh na tržištu rada te u procesu školovanja i zato je upravo sada pravo vrijeme za učenje stranih jezika!

Trenutno su u tijeku UPISI u redovne i intenzivne programe učenja stranih jezika za sve uzraste, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe!

Škola stranih jezika - Žiger jedna je od vodećih ustanova za podučavanje stranih jezika u sjevernom dijelu Hrvatske i šire. Uz dugogodišnje iskustvo te stručan nastavni tim, naši polaznici uživaju u brojnim drugim prednostima naše škole. 

Prijavite se još danas i osigurajte mjesto u jednoj od naših jezičnih grupa: 

PRIJAVNI OBRAZAC 

ZAŠTO JE ŠKOLA STRANIH JEZIKA - ŽIGER PRAVI ODABIR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA?

Više od 33 godina tradicije, Eaquals akreditacija, učenje jezika uz korištenje suvremene tehnologije, rad u malim grupama, individualizirani pristup, motivirani i stručni nastavnici i ugodno okruženje samo su neki od razloga zašto je upravo naša Škola pravi i jedini izbor za Vas.

U više od 33 godine rada Škola stranih jezika - Žiger narasla je od male škole do najprepoznatljivijeg brenda i sinonima za kvalitetno učenje stranih jezika ne samo diljem Varaždinske županije već i cijele Hrvatske, a u nastavku saznajte zašto!

GARANCIJA NAJVIŠIH STANDARDA KVALITETE: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA! 

Jedna od posebnosti naše škole je međunarodna Eaquals akreditacija! Suradnja s Eaqualsom označava garanciju najviših standarda kvalitete, a više o udruzi pročitajte klikom na link u nastavku: EAQUALS

Eaquals-Assoc.png

INOVATIVNE METODE POUČAVANJA I UČENJE IZVAN OKVIRA UČIONICE 

Način poučavanja jezika u našoj Školi može se opisati kao spoj tradicije, kvalitete i tehnološke inovacije. Naše učionice opremljene su novim laptopima, pametnim pločama i ekranima, robotima Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt te iPad-ima s dodacima Osmo Genius i Osmo Coding. 

Uz to, naši nastavnici učestalo koriste projektne nastavne metode kod poučavanja stranih jezika kako bi potaknuli radoznalost polaznika, povećali misaonu aktivnost i omogućili učenje s razumijevanjem. Kada polaznik samostalno dođe do točnog odgovora, bilo da se radi o samostalnom istraživanju ili grupnom projektu, omogućuje se razvoj ne samo jezičnih već i organizacijskih, komunikacijskih i istraživačkih vještina.

Učenje stranih jezika ne mora biti monotono i usmjereno na upijanje znanja iz knjige, zar ne? Naši profesori potrudit će se da nastava bude zabavna, edukativna i prilagođena potrebama svih polaznika!

Više na: Projektna nastava & Suvremena tehnologija u nastavi stranih jezika - primjeri iz prakse

Inovativne_metode.jpg

STRUČAN NASTAVNI KADAR = TIM ZA KVALITETU! 

Naši profesori prepoznatljivi su po profesionalnosti, ugodnom pristupu u radu te umijeću motiviranja polaznika. Uz to, kontinuiranim usavršavanjem na konferencijama i Erasmus+ projektima, održavanjem radionica na stručnim skupovima HUPE, KDV te konferencijama Zajednice za strane jezike kod HGK te učenjem kroz vlastiti interni program usavršavanja svim nastavnicima se omogućuje razvoj novih vještina koje osiguravaju vrhunsku uslugu i izvrsne rezultate kod poučavanja stranih jezika. 

NASTAVNICI.jpg

NASTAVNICI I UPISI

UPISI: ŠKOLSKA GODINA 2023./2024.

UPISI_SK._GODINA.jpg

KOJI JEZICI SE MOGU UPISATI U ŠKOLI STRANIH JEZIKA - ŽIGER? 

I ove školske godine upisujemo redovne i intenzivne programe engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, slovenskog te švedskog jezika.

Uz to, trenutno su u tijeku upisi u grupe Hrvatskog jezika za strance.

U Školi stranih jezika – Žiger moguće je upisati i program Govorništvo, kao i program ALOHA mentalne aritmetike za djecu.

HRVATSKI ZA STRANCE & POLAGANJE ISPITA ZA STALNI BORAVAK 

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je Hrvatski jezik za strance.

Škola stranih jezika - Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.

OSIGURAJTE PREDNOST NA TRŽIŠTU RADA UZ SPECIJALIZIRANE PROGRAME: PRAVNI I MEDICINSKI ENGLESKI / NJEMAČKI 

Naš tim čine kvalificirani i stručni profesori stranih jezika s bogatim iskustvom u provođenju specijaliziranih programa stranih jezika. Primjenom suvremenih i učinkovitih nastavnih metoda našim polaznicima omogućujemo usavršavanje stručne terminologije, bilo da se radi o engleskom ili njemačkog jeziku. Poseban naglasak stavljen je na pravni i medicinski jezik kako bi osigurali uspješnu i učinkovitu komunikaciju naših polaznika u međunarodnom poslovnom okruženju.

KOLIKO ČESTO SE ODRŽAVA NASTAVA I GDJE? 

Trenutno upisujemo INTENZIVNE (nastava dva puta tjedno po dva nastavna sata) i REDOVNE (nastava jedanput tjedno po dva nastavna sata) programe. 

Nastava uživo se održava na više lokacija uVARAŽDINU (S.Vraza 37 & I. Trnskog 19)  i IVANCU (R. Rajtera 2), a možete se priključiti i nekoj od ONLINE grupa.

Lokacije_-_UPISI.jpg

POHAĐAJTE NASTAVU UŽIVO ILI ONLINE UZ NAŠE VERIFICIRANE PROGRAME!

Škola Žiger 2009. godine je kaojedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog, švedskog i poljskog jezika, a 2022. godine svi programi su verificirani i za online izvođenje.

Sve programe nudimo u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživo, po završenom stupnju uz međunarodnu Eaquals svjedodžbu stječete jednako vrijedne državne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice. 

cambridge.png

CAMBRIDGE ISPITI 

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite, a uspjeh naših polaznika i 100% prolaznost velika su nam motivacija za nastavak održavanja kvalitetnog poučavanja stranih jezika. Zanima vas više? Kliknite na link i saznajte: Sve što trebate znati o Cambridge Assessment English Young Learners ispitima

DODATNI PROGRAMI: ALOHA MENTALNA ARITMETIKA 

Računanje može biti pravi užitak, a dokaz za to su upravo naši Alohači! Pitate se što je zapravo ALOHA mentalna aritmetika? Radi se o najstarijem međunarodnom programu mentalnog i intelektualnog razvoja za djecu, koji se temelji na znanstvenim istraživanjima o mozgu, a glavni cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i mentalnog računanja.

ALOHA program u Školi Žiger usko je povezan s igrom kako bi nastava bila što kreativnija i zabavnija za naše najmlađe polaznike. Uz to, u nastavi koristimo i naš poznati robot Cubetto, kroz koji povezujemo programiranje i računanje. Naši nastavnici kombiniraju vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima.  

Prethodne školske godine polaznik Filip H. osvojio je treće mjesto na nacionalnom ALOHA natjecanju, godinu unatrag polaznica Nika također je postigla vrhunski uspjeh osvojivši također treće mjesto, a ove školske godine upravo vaše dijete može biti na ALOHA tronu! Više na: Veliki uspjeh i osvojeno treće mjesto na ALOHA nacionalnom natjecanju! 

ALOHA.jpg

DODATNI PROGRAMI: ŠKOLA GOVORNIŠTVA 

Škola govorništva obuhvaća 60 sati nastave i uključuje stjecanje osnovnih teoretskih znanja iz govorništva te njihovu praktičnu primjenu. Program je koncipiran po principu „nauči i primjeni“ što znači da polaznici odmah primjenjuju stečena znanja i zajedno ih analiziraju. Kroz program polaznici će ovladati osnovnim vještinama javnog govorenja, pregovaranja, debatiranja. Naučit će zašto je važno dobro slušati sugovornika, naučit će uvjerljivo argumentirati svoje stavove te prepoznati pogreške i smicalice u argumentaciji svojih sugovornika.

Pametno utrošite vrijeme i novac i naučite strani jezik u školi s dugogodišnjom tradicijom i međunarodnom Eaquals akreditacijom. 

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS: 

Prijavni obrazac

042 / 330 -385

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UPISI_20232024_-_FACEBOOK_YouTube_Thumbnail7.jpg