Sajam MEGRA 2023: Gradite i živite prirodno!

VVM | 1.3.2023. u 09:37h | Objavljeno u Sponzorirano

32. Međunarodni sajam graditeljstva, energetike, komunalnih usluga, obrta i održivih tehnologija je prilika da na jednom mjestu doznate sve o najnovijim mogućnostima moderne, zelene novogradnje, obnovi zgrada, uređenju okoliša, korištenju obnovljivih izvora energije i uštedama energije

Od 8. do 11. ožujka u Gornjoj Radgoni u Sloveniji održat će se 32. Međunarodni sajam graditeljstva, energetike, komunalnih usluga, obrta i održivih tehnologija. Prilika je to da posjetitelji, ali i investitori doznaju sve o najnovijim mogućnostima moderne, zelene novogradnje, obnovi zgrada i uređenju okoliša, korištenju obnovljivih izvora energije i uštedama energije, ali i kako modernizirati postojeću infrastrukturu, poslovne objekte i stanove te kuće.

DSC_8641.jpg

DSC_9423.jpg

Sajam se organizira pod pokroviteljstvom Komore za graditeljstvo i industriju građevnog materijala u sastavu Gospodarske komore Slovenije, pa će se tako na sajmu predstaviti najznačajniji slovenski ponuđači građevinskih radova i materijala. Svoju ponudu predstavit će Pomurske regionalne obrtno poduzetničke komore i sekcije Obrtno-poduzetničke komore Slovenije, a predstavit će se i najnovija oprema i materijali s naglaskom na niskoenergetsku i održivu gradnju.

DSC_9576.jpg

Uz vrhunsku ponudu materijala za građevinske radove, u sklopu sajma održat će se brojna stručna događanja i natjecanja učenika, a za sve posjetitelje na raspolaganju će biti besplatni savjeti ENSVET-a iz područja obnovljivih izvora energije i uštede energije.

U sklopu sajma održat će se i brojna stručna događanja, radionice i edukacije, pri čemu će naglasak biti na promociji obrtničkih zanimanja među mladima. Tako će se održati i natjecanje učenika srednjih škola i studenata građevinarstva u gradnji mostova od špageta. Također, natjecatelji iz šest zemalja sudjelovat će 9. i 10. ožujka u Gornjoj Radgoni na Međunarodnom natjecanju mladih soboslikara u okviru europskog projekta ERASMUS+ Painting Skills Academy.

Više informacija o sajmu mogu se dobiti putem internet stranica www.megra.pomurski-sejem.si

DSC_9607.jpg