Sajam ljepote i zdravlja ovog vikenda u centru Lumini

Sponzorirani članak | 11.3.2020. u 10:16h | Objavljeno u Sponzorirano

Prizivamo proljetne dane uz Sajam ljepote i zdravlja u Trgovačkom centru Lumini! 14. i 15. ožujka dođite u Lumini, obiđite trgovine i provjerite lepršave proljetne kolekcije mnogih svjetskih brendova, a usput bacite oko na raznovrsnu ponudu izlagača u hodniku centra te iskoristite brojne sasvim besplatne pogodnosti.

Naime, svim posjetiteljima na raspolaganju je besplatan pregled vida u Ghetaldus optici, dok vas specijalizirana prodavaonica Farmacia časti s besplatnim pregledom vlasišta i dermo masažom lica kisikom te mjerenjem statusa minerala i vitamina.

Sajmu se pridružuje i trgovina dm u kojoj možete sudjelovati u promociji azijske kozmetike, obaviti besplatnu analizu kože lica te dobiti odlične savjete i promo šminkanje.

Oba dana vikenda posjetitelje očekuju posebni popusti u odabranim trgovinama, a uštedjeti možete prilikom kupnje kozmetike, nakita, sportske obuće i opreme, sunčanih naočala i leća, ali i posteljine za još bolji san.

Uz sve navedeno, u subotu, 14. ožujka ne propustite besplatne sate igre u igraonici Twister od 18 do 20 sati. Naime, Twister slavi svoj 4. rođendan, a proslavi se pridružuju drage maskote i popularan Endi, koji će uz koncert održati i pravo plesno natjecanje. Sve sudionike i posjetitelje očekuju baloni, darovi, slatkiši i puno zabave.

I subotnju večer rezervirajte za Lumini jer Rebuy Stars Cabaret priprema tamburašku večer uz Gazde.

Odličan shopping tjedan započnite već u srijedu, 11. ožujka i iskoristite posebne popuste i pogodnosti u sklopu Obiteljske Lumini srijede.

Više informacija o programima, popustima i pogodnostima možete saznati na www.lumini.hr.

lumini_Sajam_ljepote_i_zdravlja_11-03-2020_1.jpg