RECIKLAŽA MIŠIĆ Iskustvo i inovacije u očuvanju okoliša

VVM | 28.9.2024. u 10:18h | Objavljeno u Sponzorirano

Uz zbrinjavanje i recikliranje građevinskog otpada, u ponudi su i pripremni građevinski radovi, uklanjanje građevinskih objekata te prijevoz teretnim vozilima

U potrazi ste za iskusnim i učinkovitim partnerom za zbrinjavanje otpada? Uz zavidno iskustvo u pružanju usluga u građevinskom sektoru, Reciklaža Mišić nudi vam stručno i učinkovito gospodarenje otpadom kroz postupak reciklaže sukladno zakonskim propisima.

Održivo poslovanje

Reciklaža Mišić vaš je učinkovit partner za odgovorno i održivo poslovanje koje uključuje brigu za okoliš. Izvorno usmjereni na izvođenje pripremnih građevinskih radova i prijevoz tereta, prilagodbom promjenama na tržištu prometnuli su se u jednu od vodećih tvrtki za pružanje usluga gospodarenja otpadom na području sjeverozapadne Hrvatske.

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_10.jpg

Uklanjanje građevinskih objekata

U svom djelovanju oslanjaju se na stečeno iskustvo, no kontinuirano ulažu u edukaciju, mehanizaciju i postrojenja te uvode nove tehnologije.

Slijedeći zakonske propise i udovoljavajući standardima zaštite okoliša, pružaju kvalitetne usluge u građevinarstvu i sektoru gospodarenja otpadom, osobito u segmentu zbrinjavanja građevinskog otpada.

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_2.jpg

Gospodarenje otpadom

Reciklaža Mišić nudi obradu te recikliranje građevinskog otpada, doprinoseći pritom očuvanju okoliša. Ponuda također uključuje pripremne građevinske radove, uklanjanje građevinskih objekata kao i prijevoz teretnim vozilima za vaše potrebe.

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_8.jpg

Pripremni građevinski radovi

Učinkovito i odgovorno

Učinkovitim gospodarenjem i obradom građevinskog otpada postiže se smanjenje potrebe iskorištavanja prirodnih resursa te ekološki odgovorno djelovanje u građevinarstvu.

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_7.jpg

Prijevoz teretnim vozilima

U Reciklažnom dvorištu Mišić nastaju reciklirani agregati kao što su drobljeni asfalt, beton i opeka, koji udovoljavaju važećim propisima te su ispitani od strane nadležnih laboratorija. Recikliranjem se tako dolazi do ponovno iskoristivih vrijednih agregata u graditeljstvu.

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_5.jpg

Reciklaža Mišić posjeduje certifikate ISO 9001 i ISO 14001, Green Certifikate Premium za implementaciju digitaliziranih procesa u poslovanju i brigu o okolišu, kao i bonitetna priznanja te priznanje "99 najuspješnijih" za ostvarivanje najbolje dobiti u djelatnosti oporabe otpadom.

RECIKLAŽA MIŠIĆ d.o.o.
Preloge 27, Ivanovec
mob: 099/788-8434
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web: reciklaza-misic.hr

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_3.jpg

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_1.JPEG

reciklazno_dvoriste_misic_24092024_9.jpg