Preventa plus: Sigurnosni znakovi vezani uz mjere prevencije koronavirusa

Sponzorirani članak | 25.4.2020. u 19:29h | Objavljeno u Sponzorirano

Preventa plus d.o.o. prilagođava se zahtjevima tržišta i u izmijenjenim okolnostima u poslovanju uzrokovanim pojavom epidemije koronavirusa.

Tako je, osim već dobro poznatih znakova vezanih za područje zaštite na radu, za trgovine i ostale poslovne korisnike ovo poduzeće dizajniralo i tržištu ponudilo set sigurnosnih znakova vezanih uz mjere prevencije širenja SARS CoV-2, odnosno COVID-19.

Znakovi su proizvedeni najnovijom UV LED tehnologijom digitalnog tiska na najboljim industrijskim pisačima u skladu s Pravilnikom o sigurnosnim znakovima (NN 91/15, 102/15) i europskom normom EN ISO 7010, dok su podne oznake za socijalno distanciranje izrađuju od specijalnog materijala sa silikonskim premazom, koji ima certifikat za protukliznost.

Navedeni znakovi sigurnosti, ali i niz drugih, dostupni su u web-trgovini Prevente plus u zasebnoj kategoriji u kojoj se mogu naći, primjerice, naljepnice s oznakom "Obavezno držati razmak od 2 metra" ili "Obavezna dezinfekcija ruku".

Naime, kako bi se otvorila širem europskom tržištu, Preventa je razvila višejezične web trgovine: Sicherheitszeichen za znakove na njemačkom jeziku, Varnostni znaki za znakove na slovenskom jeziku, Segnaletica di sicurezza za znakove talijanskom jeziku, Safety signs na engleskom jeziku, Señales de seguridad - za znakove španjolskom jeziku i Panneaux de sécurité za znakove na francuskom jeziku.