Pozivamo vas ove srijede na književnu avanturu u Znanje!

vv | 11.6.2024. u 13:15h | Objavljeno u Sponzorirano

Prirdužite se predstavljanju jedinstvene bajke talentiranih mladih autora učenika II. Osnovne škole Varaždin, Tie Balažinec i Ede Mezge, Tajanstvena piramida. Otkrijte pustolovni svijet glavnih likova priče, mačaka Šapice i Cmicka te njihovih prijatelja. Sve sudionike Lumini časti poklonom iznenađenja*. Vidimo se u srijedu, 12.6. od 17h!

Nakon predstavljanja, od 18h kreće kreativna POSCA radionica. Neka vaša djeca ponesu predmete poput kacige, skateboarda, šalice, tipkovnice, maskice za mobitel, bicikla, igračke, laptopa, tenisica ili jakne, i pretvore ih u umjetnička djela na kreativnoj radionici POSCA. Radionicu vodi akademska slikarica Laura Sajko.

Ne zaboravite ponijeti knjige i/ili slikovnice koje više ne koristite ili koje bi voljeli darivati i stavite ih u kutiju kod Znanja, a Lumini će ih darivati Udruzi za ranu intervenciju, Varaždin.

Također, ne propustite iskoristiti 20% popusta na sve naslove iz biblioteke Stribor i 10% popusta na Posca pribor u knjižari Znanje. Više detalja pronađite na linku.

Ne propustite priliku postati dio ove čarobne priče! Vidimo se u Znanju, gdje mašta postaje stvarnost.