Poliklinika Analiza ovog Božića daruje popuste na najmodernija laboratorijska testiranja Foto: Poliklinika Analiza

Poliklinika Analiza ovog Božića daruje popuste na najmodernija laboratorijska testiranja

VVM | 4.12.2023. u 10:28h | Objavljeno u Sponzorirano

Omiljeni dijagnostički zdravstveni centar donosi odlične pogodnosti za sedam usluga

Poliklinika Analiza odlučila je blagdane proslaviti donoseći ekskluzivne popuste na neke od najvažnijih testova za očuvanje vašeg zdravlja.

U duhu darivanja donose sjajne pogodnosti koje se odnose na neke od najtraženijih testova. Od otkrivanja intolerancije na određene namirnice do detaljnog ispitivanja genetskih predispozicija, ovi testovi dizajnirani su da vam pruže ključne informacije o vašem organizmu. Ovo je prilika za sve koji žele proveriti svoje zdravlje i prilagoditi životni stil prema individualnim potrebama.

• 30% Nutrigenetika + genetski test težine

Primjena genetskog testa težine i testa Nutrigenetike može donijeti revolucionarne promjene u kvaliteti života. S genetskim testom težine, ne samo da ćete uspjeti smanjiti tjelesnu težinu, već ćete također dobiti uvid u koje sportske aktivnosti najbolje odgovaraju vašem tijelu i kako ih najbolje kombinirati.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_nutrigenetika_i_tezina_01.jpg

S druge strane, test Nutrigenetika će vam omogućiti dubinski uvid u vaš vitaminsko-mineralni status, omogućujući vam da precizno odredite koje namirnice su ključne za održavanje vašeg zdravlja. Bilo da se radi o poboljšanju kardiovaskularnog sustava, očuvanju zdravlja očiju, poboljšanju lokomotornog sustava ili identifikaciji potencijalne intolerancije na gluten ili laktozu, ovaj napredni test vam pruža sve potrebne informacije.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_-_Tezina_senzor_i_Nutrigenetika.jpg

Težina Sensor i test Nutrigenetika zajedno pružaju sveobuhvatan pristup za postizanje i održavanje optimalne tjelesne težine i općeg zdravlja, stvarajući savršenu ravnotežu. U interpretaciji nalaza pomoći će vam nutricionistica, doktorica znanosti iz područja nutrigenetike.

• 20% Intolerancija na 220 namirnica + Alergo 295 test
• 15% Intolerancija na 220 namirnica

Analizin test intolerancije detektira reakcije našeg organizma na više od 220 namirnica. Ako patite od kožnih problema poput dermatitisa, akna, psorijaze, probavnih problema poput grčeva u trbuhu, zatvora ili sindrom iritabilnog crijeva, čestih glavobolja, umora ili viška kilograma, ovaj test je za vas.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_9a.jpg

Poliklinika Analiza prilikom testiranja koristi reagense certificirane od strane Europske unije, isključivo za uporabu u medicinskim laboratorijima. Također, jedina su poliklinika koja pri obavljenom testiranju, pruža svojim pacijentima interpretaciju i konzultacije bez dodatnih troškova. S obzirom na to da se radi o kvantitativnom nalazu sa konkretnim brojčanim vrijednostima dobit ćete informaciju ne samo na koje ste namirnice intolerantni, već i koliko jako na njih reagirate. U ponudu su uključene interpretacije i konzultacije s nutricionistom.

ALERGO295 predstavlja najnoviju generaciju dijagnostičkih testova razvijenih na temelju najnaprednijeg znanja na području nanotehnologije. Testiranje se radi iz jednog uzorka krvi, umjesto uobičajenih kožnih ubodnih testova, s čime izbjegnete reakcije na koži, ne trebate prekidati terapiju, možete ga napraviti i u akutnoj fazi te možete prepoznati alergije koje su tek u razvoju. ALERGO295 neophodan je kod svih alergijskih bolesti kao što su rinitis, astma, urtikarija, ekcem, anafilaksija, konjuktivitis i gastrointestinalni poremećaji. U interpretaciji nalaza pomoći će vam liječnik.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_-_alergo_295_test_04.jpg

• 20% Kompletan panel štitnjače

Ubrzani ritam života, konstantna izloženost stresu, genetska predispozicija i nepravilna prehrana uzroci su sve većeg broja oboljenja štitnjače, od koje mogu oboliti i muškarci i žene iako su žene desetak puta sklonije od muškaraca. Laboratorijska analiza hormona štitnjače, prvi je korak u procjeni njene funkcije.

Kompletan panel štitnjače osmišljen u svrhu određivanje razine TSH, T3, T4, fT3, fT4, anti Tg, anti TPO, najcjelovitiji je paket jer pruža uvid u funkcioniranje hipofize (TSH) te funkcioniranje štitne žlijezde (T3,T4,fT3,fT4), pri čemu se hormoni štitnjače tiroksin (T4) i trijodtironin (T3) mjere kao ukupni hormoni (vezani na proteine) i hormoni u slobodnoj formi (biološki aktivni) fT4 i fT3 (f-engl.free).

Pojava simptoma može biti i posljedica razvoja autoimunih bolesti štitnjače (Hashimotov tireoiditis i Gravesova (Basedowljeva) bolest) stoga je u panel uključena i analiza antitijela na štitnjaču: tireoglobulinska antitijela-anti Tg i antitijela na tireoidnu peroksidazu-anti TPO.

• 20% Panel obrade plodnosti

Reproduktivno zdravlje često nam nije na prvom mjestu sve dok se ne odlučimo za proširenje obitelji. Jednostavno i bez čekanja provjerite svoju hormonalnu sliku iz krvi. Panel obrade plodnosti testira hormone TSH, estradiol, FSH, LH, prolaktin, testosteron i AMH.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_11a.jpg

• 30% VEGF

VEGF (Vascular Endothelial Growth Factor) je novi tumorski marker širokog spektra i visoke osjetljivosti. Otkrivanje raka u ranoj fazi ključno je za povećanje šansi za uspješno liječenje. Međutim, mnogi tumorski markeri ograničeni su u svojoj sposobnosti otkrivanja širokog raspona tumora. Ovaj nedostatak osjetljivosti često može dovesti do kasnog otkrivanja i povećanog rizika od smrti od tumora.

Analizin VEGF test je tumorski marker širokog spektra visoke osjetljivosti koji može otkriti gotovo sve solidne tumore.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_19.jpg

• 30% Gastro panel + Helicobacter pylori

Probavne tegobe od kojih pati trećina populacije, karakterizirane su bolom u gornjem dijelu trbuha, koju prati osjećaj mučnine, nadutost i žgaravica. Tegobe mogu biti uzrokovane različitim čimbenicima: pušenje, prekomjerna konzumacija alkohola i/ili kave, neadekvatna prehrana, prekomjerna tjelesna težina, izloženost akutnom ili kroničnom stresu, ali u podlozi pojave simptoma mogu biti i ozbiljniji zdravstveni problemi: infekcija H.pylori, atrofični gastritis, karcinom želuca.

Više od milijun ljudi zahvaćeno je Helicobacterom pylori, spiralnom bakterijom koja se može pronaći na sluznici želuca i inficirati probavni sustav. Čak 65% odrasle hrvatske populacije zaraženo je H.pylori. Ova bakterija predstavlja jedan od najvažnijih rizičnih čimbenika u razvoju gastritisa, ulkusa želuca i dvanaesnika, a neliječena infekcija može rezultirati razvojem karcinoma želuca i rijetkog tipa limfatičkog tumora – MALT limfom. U Poliklinici Analiza otkriva se Quantum dot tehnologijom 2023. nagrađenom Nobelobom nagradom.

Gastro panel predstavlja idealno rješenje za sve one koji izbjegavaju preglede zbog invazivnosti tradicionalnih metoda probira poput gastroskopije i biopsije, jer na bezbolan i neinvazivan način ukazuje na zdravlje želuca i pomaže u procjeni jesu li vaše probavne smetnje ozbiljne ili su samo manja neugodnost.

poliklinika_analiza_varazdin_04122023_2.jpg

Rezultati Gastro Panela ukazuju na stanje zdravlja vašeg želuca, kao i na potrebu za daljnjim djelovanjem. Test daje informacije o lučenju želučane kiseline kiseline i povezanim rizicima, kao i preporuku za liječenje ili gastroskopiju ako je zaista potrebna.

Uz Polikliniku Analizu otkrijte zdravstvene probleme u ranoj fazi, dobijte referentnu točku za sve buduće zdravstvene preglede, budite uvjereni da činite sve što je moguće za svoje zdravlje i dobijte sveobuhvatan uvid u svoje zdravlje. Laboratorijske usluge moguće je obaviti u sedam gradova: Zagreb, Split, Rijeka, Varaždin, Dugopolje, Zadar i Šibenik.

U Varaždinu Poliklinika Analiza se nalazi na rotoru Ulice braće Radić, kod starog ulaza u bolnicu, adresa Ulica Janka Jurkovića 2A.

Lider laboratorijske dijagnostike

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefonski na broj 01 2099 880.

Označeno u