Počinje Trash and Burn, dijelimo dvije ulaznice vjernom čitatelju/ici

| 14.6.2022. u 09:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Varaždinske vijesti vas u suradnji s Trash and Burn festivalom nagrađuju. Jednom vjernom čitatelju ćemo podijeliti dvije ulaznice za oba dana glavnog dijela programa (17. i 18. lipanj).

Sve što trebate učiniti da osvojite svoje ulaznice je:

- lajkate Facebook Varaždinskih vijesti

- lajkate Facebook Trash and Burn

- tagirate osobu s kojom bi išli na ovaj event

Mi ćemo nasumičnim odabirom odabrati jednog sretnog dobitnika do 16. lipnja kada ćemo i objaviti ime na našem portalu.

Provedite produženi vikend u Sv. Martinu na Muri, jer Trash & Burn počinje već u četvrtak 16. lipnja u Termama Sveti Martin uz koncert legendarnog Jamesa Lega, kojeg ne smijete prepustiti. Opisuju ga kao propovjednika rock and rolla, koji svira klavir kao Jerry Lee Lewis, a na pozornici divlja poput Iggy Popa! Ulaz je besplatan! 

Nakon toga, 17. i 18. lipnja, Trash&Burn se seli na staru lokaciju Izletište Goričanec u Sv. Martinu na Muri. Tamo ćete naći stare američke automobile, motore, rockabilly, rock and roll bendove, DJ-e, pin-up djevojke, burlesku, burn-out, pool party, barber shop, vintage štandove, tattoo i puno toga drugog. Na relaciji Toplica i Izletišta Goričanec vozit će "Trash&Burn Taxi" , Ford Thunderbird iz 1959. godine.

Ulaznice se kupuju na ulazu, a cijena je 40 kn po danu ili 60 kn za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu moguće je besplatno kampirati. Vlasnici americčkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.