Iza zidina čakovečkog Starog grada, u nekadašnjem podrumskom prostoru palače Zrinskih, sprema se nešto neuobičajeno.
Večera od 5 sljedova, namirnice iz lokalnog uzgoja, recepti svi od reda iz stare međimurske kuharice dvora Zrinskih od prije 4 vijeka… Chefovi restorana i vinarije Shamper jelovnikom vas vraćaju u 17. stoljeće, u doba velikaša, u doba Zrinskih.
Shamper vas poziva da u subotu, 20.1. s početkom u 18:00 sati dođete na Večeru Zrinskih gdje vas očekuju jela poput juhe od fazana, mariniranog jelena, dimljenih pačjih prsa te ribe pripremljene kao bakalar. Povijesnu gozbu koju je nekada glavom i bradom jeo Zrinski možete rezervirati na broj telefona 099 2530 948 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dođite i uživajte u srcu Čakovca, Perivoju Zrinski i spremite nepce za gastronomske okuse koje vjerno nadopunjuje okruženje protkano povijesti, tradicijom i modernim izričajem.
Iza zidina čakovečkog Starog grada, u nekadašnjem podrumskom prostoru palače Zrinskih, sprema se nešto neuobičajeno.
Večera od 5 sljedova, namirnice iz lokalnog uzgoja, recepti svi od reda iz stare međimurske kuharice dvora Zrinskih od prije 4 vijeka… Chefovi restorana i vinarije Shamper jelovnikom vas vraćaju u 17. stoljeće, u doba velikaša, u doba Zrinskih.
Shamper vas poziva da u subotu, 20.1. s početkom u 18:00 sati dođete na Večeru Zrinskih gdje vas očekuju jela poput juhe od fazana, mariniranog jelena, dimljenih pačjih prsa te ribe pripremljene kao bakalar. Povijesnu gozbu koju je nekada glavom i bradom jeo Zrinski možete rezervirati na broj telefona 099 2530 948 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dođite i uživajte u srcu Čakovca, Perivoju Zrinski i spremite nepce za gastronomske okuse koje vjerno nadopunjuje okruženje protkano povijesti, tradicijom i modernim izričajem.