Obiteljska Lumini srijeda donosi najbolje ljetne popuste za cijelu obitelj! Foto: Unsplash

Obiteljska Lumini srijeda donosi najbolje ljetne popuste za cijelu obitelj!

| 10.8.2021. u 12:31h | Objavljeno u Sponzorirano

Ljeto nam još nije gotovo i imamo vremena za uživanje na roštiljima, u moru, bazenima, izletima u prirodu, ali i raznim obiteljskim aktivnostima te puno zabave za najmanje, ali i najveće!

Sunce i visoke temperature donijele su i bolje raspoloženje, a sigurno vas vesele i posebne pogodnosti koje svake druge srijede u mjesecu donosi Obiteljska Lumini srijeda. Kako bi svi članovi obitelji bili zadovoljni, ovaj mjesec se pobrinula 21 trgovina i igraonica.

Od torbica i novčanika, ali i sunčanih naočala, preko popusta na nove modne kolekcije te posebnih sniženja na svjetski priznate sportske brendove, do obuće, dječje opreme i dodataka za dom - Obiteljska Lumini srijeda u kolovozu razveselit će i one najzahtjevnije. Imate li kod kuće malog Lavića ili Lavicu kojem želite prirediti nezaboravan rođendan, uz popuste Obiteljske Lumini srijede, možete organizirati dječji rođendan za pamćenje.

Posjetite trgovine našeg shopping centra i pronađite odlične komade za ljeto, ali i brojne ideje za styling za svaku prigodu. Nemojte zaboraviti ni na završna ljetna sniženja koja upravo traju! Povedite cijelu obitelj jer u Trgovačkom centru Lumini mislimo na sve!

LUMINI_SRIJEDA.jpg

Ovu i sljedeću srijedu pratite i našu Facebook stranicu Lumini - shopping centar nove generacije jer na nagradnom natječaju 'Dugo toplo ljeto' možete osvojiti poklon bon od 1000 kuna! Sve detalje potražite na LINKU.

Vidimo se u centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na LINKU.