Novogodišnji gastro vatromet u 7 slijedova!

| 14.12.2022. u 08:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Pridružite nam se na veličanstvenoj novogodišnjoj proslavi uz klavirsku maestralnu pratnju, svečanu atmosferu restorana Nobel, vrhunski pjenušac dobrodošlice i najfinije delicije naših višestruko nagrađivanih chefova u 7 sljedova.

Početak večere je u 19h, okupljanje uz piano glazbu počinje u 18:30h.

Cijena večere iznosi 495,00 kn / 65,70 € po osobi

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, nazdravite Novoj 2023. i ispratite staru godinu u stilu!

Kontaktirajte nas na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  042/395 714 ili 099 228 1620

SILVESTROVO TRASH

Postoji li bolji način za ispratiti staru godinu nego uz najbolji trash party u gradu, gdje drugdje nego u Clubu 7 uz DJ-a Kay Zrilla, izvucite najluđe plesne pokrete, pozovite najdraže društvo i zapalite plesni podij uz najbolje Trash/Cro Dance/Ex Yu Rock hitove!

Club 7

Varaždinska urbana i klupska scena dobila je novo ruho. 1.12. Club 7 otvorio je svoja vrata.

Club je dostupan za najam za razne prigode, privatne svečanosti, proslave rođendana, obilježavanje vama važnih datuma.

Club 7 multifunkcionalan je prostor kapaciteta do 80 osoba. Club je dostupan za najam za razne prigode, privatne svečanosti, poslave rođendana, obilježavanje vama važnih datuma. Club 7 opremljen je modernom audio vizualnom opremom pa je tako prostor idealan za poslovne susrete, prezentacije i ležerna team building druženja.

Za informacije i rezervacije kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.