Novi nastavak Podroharenja - stand up show u Podroom Drink&Music Club-u

Sponzorirani članak | 8.10.2021. u 08:37h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon odličnog odaziva publike i fantastične atmosfere na prvom izdanju Podroharenja, stand-up večeri na terasi Podrooma, vrijeme je za sljedeći nastavak harenja, odnosno smijanja.

U topli ambijent novouređenog Podrooma stiže dvojac zadužen za bacanje fora - Goran Vugrinec i Saša Turković. Svježe fore, anegdote, a i malo crnog humora genijalnih komičara iz Lajnap kolektiva, moći ćete doživjeti u srijedu, 13. listopada.

Goran Vugrinec Goc je neumoran momak iz zagrebačkog kvarta kojem riječi i dogodovština u životu ne manjka, a ne silazi s pozornice ukoliko ne vidi suze od smijeha na vašim licima.

Saša Turković je pak staložene energije koji voli svoje ideje i misli zgodno zapakirati u šaljivi aranžman i staviti mašnicu sarkazma od kojeg umirete od smijeha.

Na jednu večer zaboravite na svoje probleme i pobjegnite od sivila realnosti u Podroom gdje ćete se dobro nasmijati pričama urnebesnih gostiju večeri.

Radi nadolazećeg hladnog razdoblja, show će se odvijati u unutarnjem dijelu Podroom Drink&Music Club-a, stoga je broj mjesta ograničen, a ulaznice po cijeni od 50,00 kuna već možete kupiti na šanku Podrooma.

Jedan sretan dobitnik ili dobitnica će dobiti dvije ulaznice za stand up. Sve što trebate učiniti je tagirati s kim bi željeli ići na stand up i sherati ovu objavu na Facebooku i mi ćemo slučajnim odabirom odabrati jednog sretnog ili sretnu dobitnicu. Dobitnika ili dobitnicu ćemo objaviti sutra ujutro. Ulaznice će se moći podići prilikom ulaska u Podroom.

Dobitnica 1x2 ulaznica je Ingrid Breskvar. Čestitamo.