Nikad bogatija ponuda centra Lumini

Sponzorirani članak | 4.12.2017. u 13:47h | Objavljeno u Sponzorirano

Lumini ove godine bilježi rast prometa i posjećenosti za petnaest posto. Posjetitelje idućih tjedana očekuje bogat prigodni program.

Trgovački centar Lumini iz godine u godinu bilježi rast prometa i posjećenosti. Ove je godine i jedno i drugo raslo za petnaest posto.
Kao odgovor na želje i potrebe kupaca u posljednjih su pola godine u centru otvoreni Müller, Mobil Media, Sinsay, Pepco, Jeordie's, Buzz, Kopitarna te prošireni i preuređeni dm. Ponudu hrane zaokružio je restoran Foodie. Zahvaljujući nikada bogatijoj ponudi trgovački centar Lumini postao je omiljeno odredište kupaca u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske.

„Jako nas veseli što su posjetitelji iznimno zadovoljni našom aktualnom ponudom. Na vjernosti ćemo im zahvaliti mnogobrojnim prigodnim sadržajima u idućih mjesec dana“, kazala je Jelena Kontrec iz marketinga centra Lumini.

Lumini Jelena Kontrec

U igraonicu Twister sveti Nikola stiže već u subotu, 2. prosinca, a ispred igraonice djeca će se s njim moći fotografirati u nedjelju te na samo Nikolinje - u srijedu, 6. prosinca.

U nedjelju će se u centru održati i natjecanje Varaždin Dance Open te predstava Tvornice lutaka pod pokroviteljstvom UNICEF-a „Profesor Baltazar – Put oko svijeta“.

Posebne pogodnosti 13. prosinca nudit će Obiteljska Lumini srijeda, a nekoliko dana kasnije, u subotu, otvora se Božićni sajam s mnoštvom prigodnih proizvoda. Djecu će razveseliti dolazak Djeda Mraza. Dječji božićni program u Twisteru će se održati u subotu, 23. prosinca, a novogodišnje slavlje po mjeri najmlađih priprema se za nedjelju, 31. prosinca.

Na Facebook stranici centra Lumini u tijeku je veliki natječaj gdje su glavne nagrade darovni bonovi za nezaboravnu kupnju.