Osvojite ulaznice za predstavu za djecu Krokodil Marko u HNK Varaždin Foto: Ilustracija/HNK Varaždin

Osvojite ulaznice za predstavu za djecu Krokodil Marko u HNK Varaždin

VV | 13.9.2022. u 13:35h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji s HNK Varaždin dijelimo četiri ulaznice za predstavu za djecu Krokodil Marko, koja je na rasporedu u nedjelju, 18. rujna u 17 sati na Velikoj sceni HNK. 

Sve što trebate učiniti je lajkati Facebook stranice HNK Varaždin i Varaždinskih vijesti te tagirati (označiti) osobu s kojom želite ići na predstavu. Dobitnika ili dobitnicu četiri ulaznice objavit ćemo u petak, 16. rujna.

O PREDSTAVI

Tekst je napisan po motivima slikovnice Ivane Guljašević "Kako je krokodil Marko pronašao svoj dom". Publika će, zajedno s Markom, proputovati svijet, upoznati geografske raznolikosti i njihove specifičnosti, kao i stanovnike koji tamo žive: devu, orla, kita, pingvina…, sve kako bi pronašao najljepše mjesto na svijetu koje će mu biti dom.

Predstava koja na duhovit način prikazuje likove u šarolikosti njihovih karaktera uvjetovanih mjestom u kojem žive, jezikom koji govore i k tome virtuoznom glumačkom igrom i animacijom Marka Cindrića, Filipa Eldana i Nikše Eldana.

Maštovitu scenografiju za uprizorenje teksta Vesne Kosec-Torjanac osmislio je i izradio Ivan Duić, ujedno i kreator lutaka, a glazbom začinio skladatelj Vid Novak Kralj, sve pod redateljskom palicom Dubravka Torjanca.

Označeno u