METALSKA INDUSTRIJA VARAŽDIN Zapošljavanje stručnih kadrova koji teže profesionalnom razvoju

VVM | 5.6.2023. u 18:52h | Objavljeno u Sponzorirano

Renomirani svjetski proizvođač ventila i fazona

Metalska industrija Varaždin (MIV) renomirani je svjetski proizvođač ventila i fazona koji se ugrađuju u vodovodne sustave, sustave za odvodnju, energetske sustave, sustave za desalinizaciju, pumpne stanice te procesnu industriju diljem svijeta. MIV prodaje svoje proizvode u više od 40 zemalja svijeta, 70 posto proizvodnje izvozi, a tradicija kompanije seže u davnu 1939. godinu. Danas je MIV dioničko društvo koje zapošljava oko 550 djelatnika i djeluje u sklopu Hawle Germany grupacije, koja je vlasnik MIV-a od 2018. godine te posluje na dvije lokacije: Metalska 2 i Gospodarska 43 u Varaždinu.

3.2_Ljevaonica1.jpg

Razvojnu karakteristiku tvrtke čine stalna ulaganja i modernizacija proizvodnih pogona, rast kvalitete proizvoda i širenje proizvodnog programa, sudjelovanje u poslovima međunarodne suradnje te rast udjela inozemnog tržišta u ukupnoj prodaji. Dobro razvijena poslovna i tehnička suradnja s partnerima u Hrvatskoj i svijetu daju kompaniji dodatnu kvalitetu te ju čine pouzdanim i prepoznatim poslovnim partnerom.

MIV_1.jpg

4.1_Zavarene_konstrukcije.jpg

MIV d.d. ima objedinjene sve segmente proizvodnje, od projektiranja, izrade prototipa, lijevanja, obrade odvajanjem čestica, zavarivanja, do površinske zaštite, montaže i ispitivanja proizvedenih dijelova te je važno naglasiti kako se cijeli proces proizvodnje od ljevaonice do strojne obrade nalazi na istom mjestu. Taj proizvodni ciklus nazvan je od ideje do gotovog proizvoda.

Što nudimo?

stručnu praksu

učeničku nagradu za vrijeme prakse

zaposlenje nakon završenog školovanja

sudjelovanje u procesu od ideje do realizacije

mogućnost neprestanog učenja i usavršavanja u novim programskim alatima

Zanimanja koja su potrebna za praksu

bravar

tokar

zavarivač

elektroinstalater

CNC operater/ i programer

4.1_Zavarene_konstrukcije.jpg

Cilj Metalske industrije Varaždin d.d. (MIV) je zapošljavanje motiviranih i stručnih kadrova koji teže kako svom osobnom, tako i profesionalnom razvoju. Rad u MIV-u podrazumijeva rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Naši zaposlenici ostvaruju vlastite potencijale te imaju mogućnost daljnjeg i kontinuiranog usavršavanja i obrazovanja te napredovanja u karijeri.

Prijave za praksu Mogu se poslati putem adrese el. pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Metalska 2, 42000 Varaždin.