Ljubitelji cvijeća uživali na Danima otvorenih vrata Vrtlarije vijenac u Strahonincu

VV | 29.4.2022. u 18:30h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ
Uz bogatu ponudu sezonskog i vanjskog bilja, Vrtlarija Vijenac nudi i velik izbor sobnog bilja, supstrata za sadnju, gnojiva, tegli i opremu za vrt, raznih dekoracija, rezanog cvijeća, buketa i aranžmana

Cvjetni raj – najbolji je opis raskošne ponude u kojoj su proteklog vikenda mogli uživati posjetitelji Dana otvorenih vrata Vrtlarije Vijenac u Strahonincu. U eksploziji cvjetnog šarenila moglo se pronaći sve potrebno da balkoni i okućnice zablistaju u punom cvatu, no odluka o odabiru u ovakvoj je raskoši za mnoge bila “slatka muka”.

vrtlarija_vijenac_b.jpg

Uz bogatu ponudu sezonskog i vanjskog bilja, Vrtlarija Vijenac nudi i velik izbor sobnog bilja, supstrata za sadnju, gnojiva, tegli i opremu za vrt te raznih dekoracija. U ponudi je veliki izbor cvijeća iz vlastite proizvodnje koja se prostire na 7.000 m2, a mogu se pohvaliti najvećim izborom orhideja iz vlastitog uzgoja.

vrtlarija_vijenac5.jpg

Uz proizvodnju i prodaju, u Vrtlariji Vijenac možete dogovoriti i uslužnu sadnju, bilo da trebate ukrasiti svoj vrt ili dom, sadnju cvijeća za balkone i terase te druge vanjske prostore ili sadnju cvijeća za unutarnje prostore tipa sobnih lončanica, vrtića i slično. U Vrtlariji se također mogu naručiti i proizvodi od rezanog cvijeća, buketi, cvjetne kutije (flower-box), aranžmani za sve prigode, lampioni i vijenci.

Posjetite Vrtlariju Vijenac svakim radnim danom od 8 do 18 sati te subotom od 8 do 13 sati

Dravska ulica 70

Čakovec, Strahoninec - Poleve

095 815 5258

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.