Letizia concept store poklanja vam 2 ženska remena!

vv | 15.10.2024. u 18:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Vodeća floristička kuća Letizia prepoznatljiva je po svojem stilu i ukusu, a u svojem asortimanu Concept storea između ostalog nudi i nakite, svečane torbice, ukrasne i odjevne predmete, ukrase i dodatke za dom i uređenje.

Ove jeseni, u ponudi Letizia concept storea možete pronaći novu kolekciju torbica u chic stilu, savršenu za svaku modernu ženu koja prati trendove. Elegancija, praktičnost i profinjeni detalji čine ove torbe neizostavnim modnim dodatkom za jesenske dane.

Također, dostupna je i ekskluzivna ponuda bundi, koje su idealan spoj luksuza i udobnosti. Bilo da tražite klasične modele ili moderne varijante, ova selekcija bundi osigurava da ove zime budete uvijek u stilu.

Po svom originalnom uređenju i nesvakidašnjoj ponudi nadaleko poznat Letizia concept store, smješten u baroknoj jezgri Varaždina, nastao je iz skromne cvjećarske radnje. Zahvaljujući upornosti, viziji i kreativnosti Letizije Zadravec izrastao je u etablirani brend posvećen obogaćivanju i uljepšavanju posebnih trenutaka svojih brojnih klijenata.

Letizia concept store poklanja vam 2 ženska remena!
Za sudjelovanje potrebno je: