Koliko je novaca potrebno izdvojiti kako biste putovali zrakoplovom?

VV | 9.1.2023. u 08:06h | Objavljeno u Sponzorirano

Svi smo jedva dočekali da nam putovanja ponovno postanu sastavni dio života, a mi smo se posebno potrudili ponuditi vam atraktivne lokacije diljem svijeta, uz nove pogodnosti aplikacije na mobitelu, zbog čega su putovanja zrakoplovom lakša nego ikad! Skupi su letovi stvar prošlosti. Provjerite nevjerojatne cijene letova na stranici eSky.hr i rezervirajte svoju kartu već danas.

Kako odabrati svoje iduće putovanje zrakoplovom?

Rekli bismo da postoje tri skupine putnika – oni koji točno znaju svoju destinaciju, oni koji svojom spontanošću dopuštaju da ih put sam vodi, ali i oni koji nažalost ne vole putovati nigdje te radije odabiru ostati na čvrstome tlu. Oni koji pomno planiraju svoj svaki korak, zasigurno će kroz nekoliko jednostavnih klikova na stranici eSky.hr pronaći najbrže, ali i najpovoljnije letove prema svim destinacijama svijeta. Za spontane, nudimo unaprijed isplanirane letove, kao i ponudu odabranih atraktivnih destinacija, koje svojim prirodnim ljepotama i zanimljivim znamenitostima pozivaju na izlet.

Trećoj skupini poručamo da provjere našu ponudu, možda baš jedna od gotovih opcija putovanja sadrži sve ono što im je potrebno za ugodno i mirno putovanje. Letovi u ponudi eSky.hr osmišljeni su kako bi svima omogućili iskustvo putovanja zrakoplovom, zbog čega su avio-karte za letove unutar Europe dostupne po cijenama od svega 20 eura, dok su atraktivnije destinacije, poput Dubaija, dostupne već od 368 eura, s polazištem iz  Zagreba.

travel-concept-with-plane-2022-07-22-22-13-25-utc.jpg

Što sve možete pronaći na eSky.hr web stranici?

Pristupačnost eSky.hr stranice leži u fleksibilnom pretraživanju mnogih značajki bitnih za dobro isplanirani put. Na eSky.hr jednostavno pretražujte letove, smještaje, osiguranja, gotove opcije putovanja ili pak atrakcije i izlete dostupne prilikom putovanja. Uštedite vrijeme pretraživanja zahvaljući prikupljenjem alternativnih letova na jednom mjestu. U nekoliko brzih klikova izradite svoj vlastiti račun, a za još lakše i bezbrižnije putovanje preuzmite aplikaciju eSky.hr gdje će vam informacije o putovanjima biti nadohvat ruke. Sve informacije o potrebnim dokumentima i viznim propisima bit će naznačene u trenutku kada rezervirate svoje putovanje, a u aplikaciji ćete imati mogućnost kupnje dodatnih usluga ili poboljšanja svoga putovanja.

Budući da razumijemo koje su stavke putovanja potrebne za zadovoljiti, u našoj ponudi možete pronaći i sve dodatne usluge potrebne na putovanju, poput najma automobila ili jahti. Izleti su dogovoreni u organizaciji s lokalnim turističkim znalcima, zbog čega ćete tijekom svojeg putovanja posjetiti najljepše i najatraktivnije znamenitosti i lokalitete. Za one neodlučne, na našoj web stranici potražite ponudu preporučenih putovanja, kao i ponudu unaprijed osmišljenih itinerara. Prepustite se u ruke našim putoholičarima koji su iz prve ruke provjerili odabrane destinacije i osmislili za vas putovanje iz snova!

Kako do bržih i jednostavnijih rezervacija i letova?

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, usluge letova počinju biti digitalno umrežene s krajnjim korisnicima, što omogućuje lagodnije putovanje i mogućnost provjere informacija o letu, smještaju ili drugim uslugama. Takav stil komunikacije s klijentima dopušta visoku razinu organiziranja i raspodjele vremena, što je u današnje doba poprilično ubrzanog tempa života itekako od velike pomoći.

Dostupna je aplikacija eSky.hr, na kojoj je moguće otvoriti vlastiti račun, preko kojega imate pristup svim informacijama ili promjenama vezanim uz svoje putovanje, čime je optimizirano vrijeme putovanja. Aplikacija Vam nudi jednostavan i brz pristup najboljim turističkim ponudama, kao i pristup posebnim prilikama koje se redovito izmjenjuju. Poletite do Istanbula za 189 eura ili “ulovite” avion Zagreb Rim po cijeni od samo 26 eura! Ako ste ljubitelj dalekih destinacija, nudimo vam letove za Nairobi (Kenija) već od 592 eura po osobi (oba smjera). Ostalu ponudu nevjerojatnih cijena provjerite na stranici ili u aplikaciji eSky.hr.

aircraft-in-the-sky-2021-08-26-15-42-47-utc.jpg

Je li moje putovanje osigurano?

Osiguranje na putovanju istaknuli bismo kao jedna od bitnijih stavki prilikom samoga putovanja, zbog raznih okolnosti na koje vi osobno nemate nikakvog utjecaja. Kako biste bezbrižno uživali u upijanju novih kultura, nudimo vam putno osiguranje, kao i osiguranje od otkazivanja puta. S uplaćenim osiguranjem zaštićeni ste od neočekivanih događaja prilikom putovanja, a u cijenu je uključena i alkoholna klauzula. Pomoću aplikacije eSky.hr, gdje god se nalazili imat ćete jednostavan pristup podacima o osiguranju i medicinskim ustanovama putem telefona. Nudimo širok raspon osiguranja po pristupačnim i atraktivnim cijenama, za potpuno iskustvo ugodne avanture.

Označeno u