KLIMATIZACIJA.HR Najveći izbor klima uređaja, dizalica topline i grijalica na sjeveru Hrvatske!

VVM | 12.6.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Klimatizacija.hr je najveći lanac specijaliziranih trgovina klima uređajima, dizalicama topline te svih vrsta električnih grijalica u Hrvatskoj, a odnedavno je svoja vrata otvorila i u Varaždinu. Svakog smo ljeta svjedoci sve jačih toplotnih udara, stoga na vrijeme opremite svoj dom klimatizacijom koja će vam osigurati optimalni ugođaj i tijekom najvećih ljetnih temperatura.

Novouređena poslovnica Klimatizacija.hr smještena je u poslovnoj zoni u Jalkovcu, na adresi Varaždinska ulica, II. odvojak broj 4 i jedina je zasad na sjeverozapadu Hrvatske, tako da kupci dolaze ne samo iz Varaždina i Varaždinske županije, nego i iz susjednih županija. U poslovnici će vas dočekati stručno i ljubazno osoblje koje će vam rado pomoći u odabiru uređaja u skladu s vašim potrebama, bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom prostoru. Naš će iskusan tim u najkraćem mogućem roku riješiti sve vaše zahtjeve i prohtjeve, ma koliko oni specifični bili.

DSC_0373_batch1.jpg

Probrani brendovi

Izložbeno-skladišni prostor trgovine u Varaždinu prostire se na više od 200 kvadrata, dok će vas u izložbenom dijelu dočekati gotovo 50 različitih modela klima uređaja, svih cjenovnih razreda, dizajna, boja i funkcionalnosti. 

Ponuda klima uređaja sastoji se isključivo od probranih i iznimno kvalitetnih brendova - Hyundai, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, Trotec, Galleti, AUX, Qtherm i Olimpia Splendid. Potvrđuje to i činjenica da brojne modele prati 5-godišnje jamstvo na uređaj, odnosno 10-godišnje jamstvo na kompresor klima uređaja.

Tražite li način da smanjite potrošnju električne energije, te na taj način izravno čuvate kućni budžet, izaberite neki od brojnih klima uređaja A+++ energetskog razreda, koji startaju već od 602,50 eura. Velika većina uređaja u ponudi dolazi serijski opremljena WiFi modulom koji omogućava upravljanje klimom putem vašem pametnog telefona ili tableta, bez obzira gdje se nalazite.

DSC_0357_batch1.jpg

Ovlašteni serviseri i usluga projektiranja

- Osim uređaja, nudimo i uslugu montaže te, ako je potrebno, uslugu demontaže stare klime, i uviđaj na licu mjesta prije nego što kupcu napravimo ponudu - ističe Tomislav Špoljarić, ovlašteni i certificirani serviser iz varaždinske poslovnice Klimatizacija.hr koja na sjeveru Hrvatske također ima mrežu partnera, ovlaštenih servisera za montažu klima, dizalica toplina i ostalih uređaja.

Uz to, u ponudi imamo dizalice topline proizvođača Mitsubishi Electric, Fujitsu, Hyundai i Toshiba te iznimno široku ponudu svih vrsta grijalica, odvlaživača i ovlaživača zraka, kao i alat za instalatere. Kako bi klijentima mogli osigurati cjelovit paket opreme za grijanje, Klimatizacija.hr instalaterima grijanja i investitorima nudi klasično (vodeno) podno grijanje brendova Qtherm i Rehau, te iznimno povoljno i kvalitetno električno podno grijanje proizvođača Qtherm.

Na segment grijanja nastavljaju se proizvodi koji osiguravaju rekuperaciju zraka, a rekuperatori brendova Mitsubishi Electric i Olimpia Splendid spadaju među najkvalitetnije uređaju za obradu i izmjenu zraka.

- Za postavljanje dizalica toplina, potrebno je imati projekt jer tada možemo dati najkvalitetniju ponudu. Svojim kupcima nudimo i uslugu projektiranja za potrebe uvođenja dizalica toplina i podnog grijanja. U tom segmentu zastupamo poznati njemački brend Rehau, a imamo i vlastiti brend Qtherm - ističe Tomislav Špoljarić. 

DSC_0439_batch1.jpg

Dizajnerske klime

Polažete li veći značaj na kvalitetu zraka te želite ugodno, indirektno hlađenje, za vas imamo odličan prijedlog. Qtherm Magic Free klima uređaji zahvaljujući tehnologiji povjetarca ispuhuju hladan zrak kroz 2430 mikropora na istrujnoj rešetki, čime se anulira direktno puhanje hladnog zraka po osobama u prostoru. Za efikasnu filtraciju pobrinut će se Honeycomb filter koji učinkovito zaustavlja zagađivače u zraku, te PM 2.5 filter koji filtrira fine čestice prašine koje lebde u zraku, te uklanja 99,9% tih zagađivača, pružajući čist i zdrav zrak.

Želite li pak svoj dom ukrasiti dizajnerskom klimom Kirigamine Style koja ponosno nosi nagradu 'Good Design Award' i dostupna je u četiri boje – bijela, biserno bijela, crvena i crna – to možete učiniti u Klimatizaciji.hr. Flagship model japanskog proizvođača Mitsubishi Electric opremljen je najpreciznijim Plasma Quad Plus filterskim sustavom koji pouzdano uklanja 99 posto štetnih čestica iz zraka u samo 115 minuta, te je jedan od najtiših i najnaprednijih klima uređaja na tržištu.

Poželite li pak svoj dom oplemeniti vrlo skladnim modelom klima uređaja kojega krasi iznimna energetska učinkovitost (A+++ ER) i iznimne performanse u funkciji grijanja, ne morate tražiti dalje od Fujitsu Advance Inverter modela, koji će vam pružiti sve navedeno po vrlo razumnoj cijeni.

DSC_0406_batch1.jpg

Pozivamo vas da obiđete našu trgovinu, razgledate ponudu klima uređaja, dizalica topline, podnog grijanja, ventilokonvektora, rekuperatora, odvlaživača, ovlaživača, pročistača, grijalica te kompletan popratni materijal za instalaciju klima uređaja.
Otvoreni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Ponuda svih klima uređaja i kompletnog asortimana dostupna je na web adresi Klimatizacija.hr
Poslovnica Klimatizacija.hr Varaždin:
Varaždinska ulica, II. odvojak br. 4
42000 Varaždin, Jalkovec
Telefon: 042 220 300