INA Fresh street i Fresh Corner na Špancirfestu! Foto: Ilustracija/Facebook INA

INA Fresh street i Fresh Corner na Špancirfestu!

VV | 16.8.2022. u 11:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Najljepši barokni grad, Varaždin, spreman je ugostiti najbolju zabavu ljeta i brojnim posjetiteljima predstaviti novosti koje su pripremili za ovogodišnje Španciranje.

Ovog ljeta najbolja zabava je u Varaždinu! Kolovoz je već tradicionalno rezerviran za Špancirfest, a ovogodišnje 24. izdanje očekuje nas od 19. do 28. kolovoza. Koncerti, ulični performeri, radionice, izložbe, kreativa, bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji na deset dana pretvaraju predivnu povijesnu jezgru Varaždina u jedinstvenu festivalsku pozornicu, koja svake godine privuče stotine tisuća posjetitelja. Kako bi svi gosti i ove godine uživali, organizatori su pripremili bogati program. 

Ulični program je srce i duša Špancirfesta. Popis izvođača kreće se od mobilnih, hodajućih bubnjara, cijelih bendova i kostimiranih štulaša. Posjetitelje očekuje bogati kazališni program i nekoliko stand-up izvedbi, a kreativni program bit će ispunjen kreatorima, dizajnerima i mladenačkom stvaralačkom energijom koja pomiče granice. Najmlađa publika ove će se godine moći zabavljati u Parku kreative gdje ih očekuju radionice, ali i puno plesa, glazbe te dječje predstave. Cijela povijesna jezgra bit će prepuna izlagačko-prodajne ponude, a izlagači dolaze iz cijele Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Petar Grašo, Massimo, Vatra & Božo Vrećo, Let 3, Daleka obala, S.A.R.S., Dubioza kolektiv, Pips Chips & Videoclips, Zorica Kondža samo su neka od imena koja čine iznimno bogati glazbeni program ovogodišnjeg Špancirfesta.

24728.jpg

Novost u ovom dijelu programa je nova ulica Špancirfesta. Radi se o sjevernom dijelu Ulice Augusta Šenoe. Taj dio postat će INA Fresh street u kojem će posjetitelji moći pronaći osvježenje u raznolikim zdravim zalogajima i prirodnim sokovima. Uz INA Fresh street možete se zabaviti na još dvije Inine lokacije na Španciranju. Osvježenje i bogata gastro ponuda očekuju vas u Fresh Corneru u Gajevoj ulici i u Street food zoni u Starom gradu. Fresh Corner će svakako biti prvi izbor za sve ljubitelje hot dogova gdje ćete moći odabrati hot dog s umakom po želji.

INA je ove godine zauzela značajno mjesto u društvu pokrovitelja Špancirfesta, jednog od najvećih i najpopularnijih festivala u Hrvatskoj. Špancirfest, svojom tradicijom dugom četvrt stoljeća, predstavlja uspješni primjer održivog kulturno-turističkog proizvoda. INA je uvijek spremna podržati događaje koji pridonose povećanju kvalitete života lokalnih zajednica u kojima posluje te pružiti pomoć u obogaćivanju kulturne i turističke ponude.
Uživajte u Španciranju od 19. do 28. kolovoza..