I-VENT Ventilacijski sustavi bez konkurencije

VVM | 25.4.2024. u 14:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja!

U današnjem svijetu ključno je osigurati zdravo i ugodno okruženje unutar doma ili poslovnog prostora s osiguranim protokom zraka koji omogućuje svježi zrak bez alergena, nečistoća, kondenzata i posljedično plijesni. Tu na scenu stupaju decentralizirani sustavi ventilacije. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz osnove decentralizirane ventilacije i kako ona može značajno poboljšati kvalitetu unutarnjeg zraka u vašem domu ili na radnome mjestu.

Što su decentralizirani sustavi

Decentralizirani sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. I-Vent, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo više od dvije godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za i-Vent sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.

ivent-postavljanje-sesvete-18.jpg

Ugradnja sustava

Naknadna instalacija ventilacijskog sustava donedavno je bila izazovna i skupa, a sada je sama montaža jednostavna, brza i gotovo bez prašine prilikom ugradnje. Može se ugraditi i na starogradnje i novogradnje. I-Vent ventilacijski sustav je učinkovito i trajno rješenje za problem ustajalog zraka te visoke vlažnosti u vašem stambenom prostoru.

Učinkovit, moderan i energično-ekonomičan ventilacijski sustav

I-Vent sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline. Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna ili izravno kroz vanjsku stijenku, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice.

Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.

I-Vent ventilacijski sustav je efikasno, dugoročno rješenje protiv vlage u svakom prostoru.

ivent-postavljanje-sesvete-5.jpg

Kad ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazi do katastrofe.

- Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, nedostatak kisika, zdravstveni problemi, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito i sve skupa utječe na kvalitetu života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama - upozoravaju u I-Ventu, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

Instalacija i održavanje

- Jednostavna instalacija: Decentralizirani sustavi se mogu jednostavno naknadno ugraditi u postojeće prostore bez većih izmjena na kanalima ili infrastrukturi. To ih čini prikladnom opcijom za stambene i poslovne primjene u starogradnji i novogradnji.

- Jednostavno održavanje: Većina decentraliziranih jedinica ima dostupne filtere koji se mogu očistiti ili zamijeniti bez stručne pomoći smanjujući vrijeme zastoja i troškove održavanja.

Zaključak

Decentralizirani ventilacijski sustavi nude niz prednosti, uključujući personaliziranu udobnost, poboljšanu kvalitetu zraka, energetsku učinkovitost i jednostavnost instalacije i održavanja te život bez vlage i plijesni. Odlukom za decentralizirani pristup možete stvoriti zdravije i ugodnije unutarnje okruženje za sebe, svoju obitelj ili svoje zaposlenike.

Za više informacija posjetite web stranicu www.i-vent.com/hr ili nazovite 01/2132-400 tijekom radnog vremena.