I-VENT Preduhitrite na vrijeme prekomjernu vlagu i plijesan; nazovite nas još danas!

VVM | 23.4.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Sve više ljudi izabire stanove u novogradnji ili adaptira stare stanove i kuće kako bi dobili što učinkovitu izolaciju prostora i time postigli uštede na energentima. Ali nakon što poboljšaju uvjete stanovanja, koji im s jedne strane donose energetsku učinkovitost kroz novu izolaciju, fasadu ili stolariju, s druge strane nastaju drugi problemi. Prostor se na taj način gotovo hermetički zatvorio i zabrtvio te više nema protoka tj. cirkulacije zraka. Osim ustajalog zraka, stvaraju se uvjeti za povećanu kondenzaciju te nastanak vlage i plijesni. Bilo da se radi o novogradnjama ili adaptacijama starijih zgrada, u svim slučajevima i-Vent ventilacijski sustavi će se pokazati kao prikladno rješenje. Decentralizirani sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline. Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice. Time ćete postići optimalnu razinu vlage u prostorijama, spriječiti stvaranje zidne plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšati kvalitetu života sebi i svojoj obitelji.

kitchen-2165756_1280.jpg

Ekonomično i zdravo rješenje

Ako imate zagušljiv, ustajali zrak koji se manifestira osjećajem slabosti i glavoboljama te se često osjećate loše – vaše probleme tj. uzroke problema riješit će ventilacijski sustav i-Vent. Noviji stanovi i kuće građene su u skladu s važećim propisima u građevinarstvu za stambenu izgradnju s posebnom pažnjom na uštedi energije; što znači da imaju dobro izoliranu ovojnicu zgrade i kvalitetne nepropusne prozore i ulazna vrata. S jedne strane, s ime se postigla energetska učinkovitost koja je i bila cilj, ali s druge strane takvi stanovi i kuće jednostavno “ne dišu”. Takva gradnja i sve kvalitetniji materijali onemogućuju protok zraka koji je nužan da bi se prostor kvalitetno prozračio.

Učinkovit i moderan dizajn

Naknadna instalacija ventilacijskog sustava donedavno je bila izazovna i skupa, a sada je sama montaža jednostavna, brza i gotovo bez prašine prilikom ugradnje. Može se ugraditi i na starogradnje i novogradnje. Ventilacijski sustav i-Vent je učinkovito i trajno rješenje za problem ustajalog zraka te visoke vlažnosti u vašem stambenom prostoru. Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.

Za više informacija posjetite web stranicu www.i-vent.com/hr/ ili nazovite 099/545-9990 tijekom radnog vremena.

i-Vent.jpg