Hedona oduševila Varaždince - idealno mjesto za opuštanje i zadovoljstvo

VV | 17.5.2022. u 09:02h | Objavljeno u Sponzorirano

Vijest o otvaranju SPA centra Hedona, u sklopu Hotela Turist proširila se Varaždinom izuzetnom brzinom, a svi koji su posjetili centar, ostanu oduševljeni. Naravno, i opušteniji i mirniji, jer sve usluge u Hedoni vode k zadovoljstvu i opuštanju.

Osim sjajnih sauna, gdje možete birati oizmeđu finske, parne, turske, herbal i intecrvene saune, tu su i svi tipovi masaža, što je također više nego potrebno u ova dinamična vremena. Masaža i SPA idealna su kombinacija za opuštanje, a da bi osjećaj bio potpun, tu su i vrhunski opremljeni prostori, opremljeni brojnim wellness pomagalima.

Za ljepotu uoči nadolazeće ljetne sezone, spremne i anicelulitne masaže i tretmani, koji pružaju višestruke mogućnosti oblikovanja tijela, smanjenja masnih naslava i mršavljenja. Predbilježite se na vrijeme, jer se termini prilčno brzo pune. Osim estetskog, dobar osjećaj ugode pružiti svakako mogu i kozmetički tretmani, depilacije, manikure i pedikure.

Sve detaljnije informacije o uslugama centra, opcijama, cijenama, možete pronaći i na njihovoj web stranici https://www.hotel-turist.hr/spa-club/.Radno vrijeme centra je svakim danom od 9 do 21 sat, pa i subotom, dok u nedjelju centar radi od 9 do 20 sati.

Poklonite si najljepši poklon, posjetite Hedonu! Javite im se na telefone +385 42 395 777 ili +385 99 71 22 980, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili rezervirajte svoje mjesto putem Facebooka ili Instagrama.

turist_spa_22_03042022_photocopyright_by_godar.jpg

turist_spa_16_03042022_photocopyright_by_godar.jpg

Označeno u