Restoran i vinarija Shamper nudi 4 osnovne sorte pjenušaca baziranih na šiponu, roseu, chardonnayu i graševini. Kuhari u restoranu posebni su po tome što prkose pravilima, pa se nerijetko događa da njihove delicije izvrsno pristaju uz čašu pjenušca. Tako će vam šipon preporučiti uz predjelo, chardonnay uz glavno jelo, a graševinu i rose uz desert. Kombinacija suhih šljiva, oraha, špeka i kruščića s čašom pjenušca zvuči izvrsno, kao i bruskete s rajčicom i domaćom mozzarellom, a posebno su ponosni na međimursku kombinaciju koja uključuje meso ‘s tiblice na domaćem kukuruznom kruhu i čašu pjenušca.
Shamper pjenušci proizvode se klasičnom, zahtjevnijom šampanjskom metodom koja iziskuje puno prostora i ljudskog rada. Prvo vrenje odvija se u tankovima, dok se drugo vrenje odvija u bocama. Specifično je da vina odležavaju na kvascima od 2009. godine, a boce se pune samo za potrebe restorana, gdje se savršeno uklapaju sa svim jelima. Pjenušac Shamper dostupan je ekskluzivno u restoranu gdje ga možete kupiti kako biste u njemu uživali kod kuće, u prirodi ili ga poklonili dragoj osobi.
Odvažite se na izlet u Čakovec, razgledajte Stari grad i Muzej Međimurja i uživajte u izvrsnim delicijama u Shamperu. Svoju rezervaciju možete izvršiti slanjem maila na adresu iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj +385 40 390 777.
Želite li uživati u Shamperovom pjenušcu, prijavite se na Newsletter na linku i uz ručak, večeru ili desert dobivate čašu pjenušca GRATIS.
Restoran i vinarija Shamper nudi 4 osnovne sorte pjenušaca baziranih na šiponu, roseu, chardonnayu i graševini. Kuhari u restoranu posebni su po tome što prkose pravilima, pa se nerijetko događa da njihove delicije izvrsno pristaju uz čašu pjenušca. Tako će vam šipon preporučiti uz predjelo, chardonnay uz glavno jelo, a graševinu i rose uz desert. Kombinacija suhih šljiva, oraha, špeka i kruščića s čašom pjenušca zvuči izvrsno, kao i bruskete s rajčicom i domaćom mozzarellom, a posebno su ponosni na međimursku kombinaciju koja uključuje meso ‘s tiblice na domaćem kukuruznom kruhu i čašu pjenušca.
Shamper pjenušci proizvode se klasičnom, zahtjevnijom šampanjskom metodom koja iziskuje puno prostora i ljudskog rada. Prvo vrenje odvija se u tankovima, dok se drugo vrenje odvija u bocama. Specifično je da vina odležavaju na kvascima od 2009. godine, a boce se pune samo za potrebe restorana, gdje se savršeno uklapaju sa svim jelima. Pjenušac Shamper dostupan je ekskluzivno u restoranu gdje ga možete kupiti kako biste u njemu uživali kod kuće, u prirodi ili ga poklonili dragoj osobi.
Odvažite se na izlet u Čakovec, razgledajte Stari grad i Muzej Međimurja i uživajte u izvrsnim delicijama u Shamperu. Svoju rezervaciju možete izvršiti slanjemmailana adresuinfo@shamper.hrili pozivom na broj +385 40 390 777.
Želite li uživati u Shamperovom pjenušcu, prijavite se na Newsletter na linku i uz ručak, večeru ili desert dobivate čašu pjenušca GRATIS.