Dobitnik/ica ulaznica za film "Dječak i tigar" u CineStaru Varaždin je...

Sponzorirani članak | 27.1.2023. u 18:51h | Objavljeno u Sponzorirano

Dvije (1×2) ulaznice za film "Dječak i tigar" u Cinestaru Varaždin u Lumini šoping centru osvojila je Nina Vitez. Čestitamo!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 09.02.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Inspirativna i ubudljiva avantura koja se bavi jednim od najvažnijih pitanja našeg vremena, očuvanjem divljih životinja i ugroženih vrsta, s ciljem širenja poruke o ekstremnoj situaciji u kojoj se naš planet Zemlja danas nalazi.

U dolinama Himalaja, dječak siroče spašava mladunče bengalskog tigra od nemilosrdnih lovokradica koji su ubili tigrovu majku. Zajedno su krenuli u planine do samostana Taktsang u Butanu poznatog kao “Tigrovo gnijezdo” gdje su se budistički redovnici sklonili nakon kineske invazije na Tibet 1950. kako bi zaštitili te grandiozne velike mačke.

Dječak i tigar će zajedno morati proputovati stotine milja i preživjeti ekstremne vremenske uvjete kako bi stigli do tigrovog novog doma visoko na Himalaji. Njih će dvoje doživjeti jednu od najvećih životnih avantura: pravo prijateljstvo!

Video sadržaj