Dobitnik/ica dviju ulaznica za Trash and Burn je...

| 15.6.2022. u 20:24h | Objavljeno u Sponzorirano

Varaždinske vijesti u suradnji s Trash and Burn festivalom nagrađuju jednog vjernog čitatelja ili vjernu čitateljicu, a dobitnica dviju dvodnevnih ulaznica za festival 17. i 18. lipnja je Janja Slunjski. Čestitamo.

Provedite produženi vikend u Sv. Martinu na Muri, jer Trash & Burn počinje već u četvrtak 16. lipnja u Termama Sveti Martin uz koncert legendarnog Jamesa Lega, kojeg ne smijete prepustiti. Opisuju ga kao propovjednika rock and rolla, koji svira klavir kao Jerry Lee Lewis, a na pozornici divlja poput Iggy Popa! Ulaz je besplatan! 

Nakon toga, 17. i 18. lipnja, Trash&Burn se seli na staru lokaciju Izletište Goričanec u Sv. Martinu na Muri. Tamo ćete naći stare američke automobile, motore, rockabilly, rock and roll bendove, DJ-e, pin-up djevojke, burlesku, burn-out, pool party, barber shop, vintage štandove, tattoo i puno toga drugog. Na relaciji Toplica i Izletišta Goričanec vozit će "Trash&Burn Taxi" , Ford Thunderbird iz 1959. godine.

Ulaznice se kupuju na ulazu, a cijena je 40 kn po danu ili 60 kn za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu moguće je besplatno kampirati. Vlasnici americčkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.