Dobitnik/ca ulaznica za film "Hipnotiziran" u CineStaru Varaždin je...

Varaždinske vijesti | 8.6.2023. u 18:59h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Hipnotiziran". Dobitnica ulaznica je Anita Mašić. Čestitamo.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 21. 6. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao "Hitchcockov triler na steroidima" s Benom Affleckom u glavnoj ulozi.

Priča prati policijskog detektiva Dannyja Rourkea koji traži svoju nestalu kćer Minnie. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njezin nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner).

U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rourke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje mijenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nevjerojatno nadarene vidovnjakinje, traži tajanstvenog čovjeka za kojeg vjeruje da drži ključ pronalaska nestale djevojke.