Dobitnik/ca ulaznica za film "Golubica:Čudesna priča" u CineStaru Varaždin je...

Varaždinske vijesti | 4.1.2024. u 19:07h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Golubica: Čudesna priča".

Dobitnica ulaznica je Amra Hrlec. Čestitamo!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 17.01.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Nova adaptacija bestseler romana White Bird: A Wonder Story, autorice Čuda, R.J. Palacio, knjige koja je potaknula pokret #BudiFrend koji promiče ljubaznost, ravnopravnost i prijateljstvo.

U novom poglavlju ČUDA otkrivamo novu stranu Julianove priče, koji se bori pronaći svoje mjesto u društvu otkako je izbačen iz bivše škole zbog nedoličnog ponašanja prema Augustu Pullmanu. Kako bi promijenila njegov život, Julianova baka (Helen Mirren) mu konačno otkriva vlastitu priču o hrabrosti - tijekom njezine mladosti, pod okupacijom nacista u Francuskoj, jedan ju je dječak zaštitio od smrtne opasnosti. Njih su dvoje pronašli prvu ljubav u zadivljujućem, čarobnom svijetu koji su sami stvorili, dok je dječakova majka (Gillian Anderson) riskirala sve kako bi ih zaštitila.

Golubica: Čudesna priča, kao i Čudo prije nje, poticajan je film o tome kako jedan čin dobrote može mijenjati sudbine i potaknuti druge ljude da počnu činiti isto.