Međimurska hiža danas poziva sve ljubitelje sokova i sirove hrane na radionicu kako to napraviti u domaćoj izradi, a mi dva sretna dobitnika ili dobitnice vodimo besplatno.
Sve što trebate je ostaviti komentar na poveznici za ovaj članak na našoj Facebook stranici, a mi ćemo nasumičnim odabirom odabrati dva sretna dobitnika ili dobitnice te do 13 sati objaviti ime dobitnika ili dobitnica. Radionica se održava danas u petak, 29. ožujka, od 17 do 20 sati u restoranu Međimurska hiža Čakovec.
Što su hladno prešani sokići, po kojoj se metodi i kako se rade, saznat ćete na ovoj radionici. Kako osloboditi vrijeme, zdravo se hraniti i imati više vremena za sebe. Vrste sokova prema boji, podjela prema namjeni i sastavu, kako prepoznati i odabrati namirnice pri kupovini, samo su neke od tema koje ćete saznati na radionici koju vode Nataša Poljak, vlasnica Juice boxova, i Ivančica Gorjan, voditeljica proizvodnje.
Rezervacije i dodatne informacije moguće su pozivom na broj 040 390 011/ 095 835 8916 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..