Dijelimo ulaznice za film "U zemlji svetaca i grešnika" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 16.1.2024. u 17:05h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "U zemlji svetaca i grešnika". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 31.01.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

U glavnoj ulozi Liam Neeson koji ponovno surađuje s redateljem Robertom Lorenzom, s kojim je surađivao 2021. godine na filmu Zaštitnik. Radnja filma smještena je u 1970-e godine i prati Finbara Murphyja, novoumirovljenog plaćenika koji silno želi svoju prošlost ostaviti iza sebe.

Finbar vodi miran život u obalnom gradu Glen Colm Cille, daleko od političkog nasilja koje muči ostatak zemlje. No kada zlokobna grupa terorista stigne u njegovo mjesto, predvođena nemilosrdnom ženom imena Doireann, Finbar nema izbora nego se uključiti u opaku igru mačke i miša, odabirući između otkrivanja svog tajnog identiteta i sigurnosti svojih prijatelja i susjeda.

Video sadržaj