Dijelimo ulaznice za film "Pakleni provod" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 5.7.2023. u 17:25h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Pakleni provod". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak, 6. srpnja, poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 19.07.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Glumica Ashley Park, zvijezda popularne serije ‘Emily u Parizu’ predvodi žensku ekipu ove komedije scenarista filma 'Suludo bogati Azijci' te producenata filmova 'Susjedi iz pakla' i 'Ovo je kraj' koji garantiraju dva sata fantastične zabave!

Urnebesna priča o identitetu i samootkrivanju usredotočena je na četiri neočekivane prijateljice koje se upuštaju u međunarodnu avanturu koja se događa jednom u životu. Kad Audreyjeno (Ashley Park) poslovno putovanje u Aziju propadne, ona traži pomoć svoje neobuzdane najbolje prijateljice iz djetinjstva Lolo, i Kat, prijateljice s fakulteta koja je postala zvijezda sapunica; neplanirano im se pridružuje i Mrtvooka (Deadeye), Loloina ekscentrična rođakinja neobičnog izgleda. Njihovo epsko iskustvo bez granica postaje putovanje zbližavanja, prijateljstva, pripadnosti i divljeg razvrata koje otkriva univerzalnu istinu o tome što znači voljeti i upoznati sebe.

Video sadržaj