Dijelimo ulaznice za film "Millerova djevojka" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 31.1.2024. u 12:58h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Millerova djevojka". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 14.02.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Jedna od najpopularnijih mladih glumica, Jenna Ortega, najpoznatija po seriji ‘Wednesday’ u glavnoj je ulozi ovog provokativnog trilera, uz glumca Martina Freemana, najpoznatijeg po ulozi u hit serijalu ‘Hobbit‘.

Talentirana mlada srednjoškolka (Jenna Ortega) kreće u kreativnu odiseju kada joj profesor (Martin Freeman) zada projekt koji ih oboje zapetlja u složenu mrežu. Dok se linije zamagljuju i njihovi se životi isprepliću, profesor i njegova štićenica moraju se suočiti sa svojim najmračnijim tajnama, dok se trude sačuvati stvari koje im u životu najviše znače.

Video sadržaj