Dijelimo ulaznice za film "Medino božićno čudo" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 20.12.2023. u 12:26h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Medino božićno čudo".

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 10.01.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

U ovoj dražesnoj božićnoj priči, medvjedić će naučiti kako pravo bogatstvo leži u našim srcima, a prava čarolija blagdana dolazi kroz ljubav i zajedništvo s prijateljima i obitelji.

Snježne pahuljice, mirisni bademi i svjetlucava svjetla stvaraju savršenu atmosferu na Božićnom sajmu na kojem djevojčica Mariann otkriva nevjerojatnu tajnu: na gornjoj polici lutrijske kabine najslađi medo upravo je pomaknuo glavu i počeo njuškati. Osjećajući trenutnu povezanost, Mariann ne može smisliti bolju želju za Božić i pokušava ga osvojiti. Međutim, medo ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji mu može pokazati sve što svijet nudi. No kada medu odvedu u drvarnicu, njegov novi najbolji prijatelj, jež Bolla, pomaže mu shvatiti što je zaista važno u životu...

Video sadržaj