Dijelimo ulaznice za film "Autocesta spasa" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 2.8.2022. u 17:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Autocesta spasa". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 17.08.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Sally (Juliette Binoche) je vozačica kamiona koja živi za tri stvari: sebe, cestu i svog zatvorenog brata Dennisa (Frank Grillo). Ta povezanost brata i sestre prouzročila je njezinu umiješanost u krijumčarenje ilegalnog tereta kako bi spasila brata od zatvorske bande.

Kada Sally otkrije da je njezin posljednji paket Leila, 12-godišnja djevojčica, njezina motivacija i savjest su izazvani jer istovremeno pokušava spasiti brata, ali i djevojčicu. Uz FBI i trgovce ljudima koji je prate u stopu, svako je stajalište za njih opasno po život.

Video sadržaj